x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Furtuni, ploi şi grindină în toată ţara. Ce ne aduce vremea în acest weekend

Furtuni, ploi şi grindină în toată ţara. Ce ne aduce vremea în acest weekend

11 Mai 2012   •   05:39
Furtuni, ploi şi grindină în toată ţara. Ce ne aduce vremea în acest weekend

Astazi, soarele va fi generos si doar in orele dupa-amiezii si seara, in special in regiunile sudice si la munte, norii de vara se vor aduna si pe suprafete mici vor lasa averse cu tunete si fulgere. Temperaturile vor fi peste 25 de grade in aproape toata tara si va ajunge pana la 30 de grade in sud-vestul tarii. Indiferent de ce planuri aveti pentru acest weekend trebuie sa stiti insa ca vremea ne rezerva o surpriza. Daca sambata vor fi temperaturi de vara, duminica vremea se schimba foarte mult, fiind si cu 10 grade mai frig in unele zone.

SAMBATA
Vremea va fi caldã. In cursul zilei cerul va fi variabil si izolat vor fi ploi de scurtã duratã in sudul tãrii si la munte. Seara si noaptea inorãrile se vor accentua in vestul, centrul si nordul teritoriului unde pe arii relativ extinse vor fi averse, descãrcãri electrice si intensificãri ale vantului. Vor fi conditii de grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 32 de grade, iar cele minime se vor situa intre 8 si 18 grade, mai ridicate pe litoral. Presiunea atmosferica va continua sã scadã.

DUMINICA
Vremea va fi instabilã si se va rãci accentuat. Cerul va prezenta innorãri si se vor semnala averse si descãrcãri electrice in sud-vestul si centrul tãrii, unde si cantitãtile de apã vor fi mai insemnate si local in restul teritoriului. Vor fi conditii de grindinã. In zona montanã inaltã precipitatiile vor fi si sub formã de lapovitã sau ninsoare. Vantul va prezenta intensificãri temporare in regiunile estice si sud-estice, dar si in timpul ploilor in celelalte zone. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 13 si 23 de grade, iar cele minime se vor situa intre 4 si 14 grade.

×