x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Infotrafic: Ninge pe DN 1 pe tronsonul Bușteni – Predeal. Zăpadă pe DN 7A și DN 67C

Infotrafic: Ninge pe DN 1 pe tronsonul Bușteni – Predeal. Zăpadă pe DN 7A și DN 67C

18 Feb 2022   •   08:20
Infotrafic: Ninge pe DN 1 pe tronsonul Bușteni – Predeal. Zăpadă pe DN 7A și DN 67C

Ninge la această oră pe DN 1 pe tronsonul Bușteni – Predeal. Pe DN 7A Voineasa – Obârșia Lotrului, județul Vâlcea, și pe DN 67C – Rânca, județul Gorj, drumul este acoperit cu strat subțire de zăpadă

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile.

La această oră sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare slabă pe DN 1 pe tronsonul Bușteni – Predeal, fără depunere pe partea carosabilă.

Pe DN 7A Voineasa – Obârșia Lotrului, județul Vâlcea și pe DN 67C – Rânca, județul Gorj, suprafața carosabilă este acoperită cu strat subțire de zăpadă, fără precipitații la această oră.

Pe autostrada A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești se circulă în condițiile unui carosabil uscat, fără precipitații, cu vizibilitate bună.

Șoferii sunt sfătuiți să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să se asigure că au funcționale sistemele de iluminare-semnalizare și climatizare-dezaburire, pentru a vedea şi a fi observați în trafic, să evite manevrele riscante pentru a reduce riscul de derapare, circulând cu viteză redusă, dacă se deplasează pe un carosabil acoperit cu zăpadă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ninge