x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Județul Buzău a intrat sub incidența unei avertizări Cod portocaliu de vreme rea

Județul Buzău a intrat sub incidența unei avertizări Cod portocaliu de vreme rea

de Redacția Jurnalul    |    18 Noi 2023   •   17:02
Județul Buzău a intrat sub incidența unei avertizări Cod portocaliu de vreme rea

Județul Buzău a intrat sub incidența unei avertizări Cod portocaliu de vreme rea. Prefectua anunță că la Bisoca ninge, în timp ce în restul județului plouă, iar până la acestă oră, nu au fost raportate probleme deosebite.

„La ora 14.00, județul Buzău a intrat sub incidența unei avertizări Cod portocaliu de vreme rea”, transmite Prefectura județului Buzău.

Potrivit sursei citate, prefectul județului, Daniel Țiclea, s-a deplasat la sediul ISU Buzău unde funcționează Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției, pentru a evalua situația operativă, împreună cu instituțiile cu rol în astfel de

situații: I.S.U. Buzău, I.P.J. Buzău, I.J.J. Buzău, S.D.N. Buzău, Electrica, Institutia Prefectului Judetul Buzau și Consiliul Județean.

„La Bisoca ninge, în timp ce în restul județului plouă. Până la acestă oră, nu au fost raportate probleme deosebite. Vă rugăm să circulați cu maximă prudență, să plecați la drum doar cu mașinile echipate corespunzător și doar după ce v-ați informat cu privire la evoluția vremii, în orele imediat următoare”, se arată în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cod portocaliu buzău