x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea NINGE pe Valea Prahovei şi în Poiana Braşov. Vezi IMAGINI LIVE!

NINGE pe Valea Prahovei şi în Poiana Braşov. Vezi IMAGINI LIVE!

24 Noi 2015   •   12:42
NINGE pe Valea Prahovei şi în Poiana Braşov. Vezi IMAGINI LIVE!

În staţiunile montane din Poiana Braşov şi Valea Prahovei ninsoarea nu dă semne să se oprească.

Vezi IMAGINI LIVE de la munte pe webcam jurnalul.ro

Va continua să ningă și în următoarele 24 de ore spun meteorologii având în vedere că a fost emisă o avertizare de vreme rece și precipitații sub formă de ninsoare în zona montană. 

Vezi IMAGINI LIVE DIN Poiana Braşov - Postăvarul

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi dimineaţă, o atenţionare Cod Galben de ninsori valabilă până miercuri după-amiază la ora 14,00 în 13 judeţe din centrul ţării.

VEZI IMAGINI LIVE DIN Poiana Braşov - Pârtia Bradul

Judeţele în care se va depune strat consistent de zăpadă sunt: Hunedoara, Neamţ (vestul judeţului), Sibiu, Braşov, Covasna, Bacău, Vrancea, Buzău (jumătatea de nord), Prahova (jumătatea de nord), Dâmboviţa (jumătatea de nord), Argeş (jumătatea de nord), Vâlcea (jumătatea de nord) şi Gorj (zona de nord).

VEZI IMAGINI LIVE DE LA Azuga - Telegondolă

Potrivit meteorologilor, temporar va ninge în zona de munte, iar în Carpaţii Meridionali şi în cea mai mare parte a Carpaţilor Orientali se va depune strat de zăpadă, local mai consistent. Treptat, vor predomina ninsorile şi în estul şi sudul Transilvaniei, precum şi în Subcarpaţii Moldovei.

VEZI IMAGINI LIVE DE LA Sinaia - Telegondolă

Trecător şi izolat, precipitaţii mixte vor fi şi în zonele deluroase din restul teritoriului. În sudul şi sud-estul ţării se vor cumula cantităţi de apă ce pot atinge pe arii restrânse 15...20 l/mp. Precipitaţii, local mai abundente, se vor semnala şi pe parcursul zilelor următoare.


×