x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Ploi şi temperaturi mai scăzute de Paşte. Vezi prognoza meteo până duminică

Ploi şi temperaturi mai scăzute de Paşte. Vezi prognoza meteo până duminică

12 Apr 2012   •   08:29
Ploi şi temperaturi mai scăzute de Paşte. Vezi prognoza meteo până duminică

Au mai ramas cateva zile pana la Paste, iar meteorologii nu vin cu vesti bune. Vremea va fi instabila in majoritatea regiunilor tarii si ploile isi vor face si ele aparitia.

Chiar daca vineri se anunta vreme insorita in mai toata tara, weekendul vine cu temperaturi mai scazute si vreme instabila. De Paste, meteorologii spun ca in majoritatea zonelor tarii isi vor face aparitia ploile.

PROGNOZA METEO PANA DUMINICA:

JOI (12 aprilie)
Vremea va fi in general instabilã in jumãtatea de vest a tãrii, unde vor fi innorãri temporare si local averse, insotite de descãrcãri electrice si intensificãri de scurtã duratã ale vantului. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat, spre searã si noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade, iar cele minime se vor situa intre 1 si 9 grade. Presiunea atmosferica va fi stationara.

VINERI (13 aprilie)
Vremea va fi in general frumoasã. Cerul, variabil, va prezenta unele innorãri, ziua, in nordul tãrii, iar noaptea, in vestul si sud-vestul teritoriului, unde vor fi averse, insotite de descãrcãri electrice si intensificãri de scurtã duratã ale vantului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, usor mai ridicate in extremitatea sudicã, iar cele minime se vor situa intre 2 si 12 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

SAMBATA (14 aprilie)
Vremea va fi instabilã. Pe arii extinse vor fi averse, insotite de descãrcãri electrice si intensificãri de scurtã duratã ale vantului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 12 si 20 de grade, iar cele minime se vor situa intre 3 si 12 grade.

DUMINICA (15 aprilie)
Vremea se va mentine in general instabilã. In cea mai mare parte a tãrii vor fi averse, insotite de descãrcãri electrice si intensificãri ale vantului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, iar cele minime se vor situa intre 4 si 12 grade.

×