x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza meteo pe următoarele trei zile. Ce evoluţie vor avea temperaturile

Prognoza meteo pe următoarele trei zile. Ce evoluţie vor avea temperaturile

19 Aug 2015   •   18:05
Prognoza meteo pe următoarele trei zile. Ce evoluţie vor avea temperaturile
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Vremea s-a răcit brusc, iar pentru multe localităţi din sud-est şi centru, probabil va fi cea mai rece zi de 19 august din 1961 până în prezent, spun meteorologii, citaţi de Antena 3.

PUBLICITATE
 
Astăzi, vremea s-a asemănat cu una de toamnă, cu temperaturi de până la 14 grade, iar meteorologii spun că până sâmbătă va fi la fel.

Termometrele arată miercuri 14 grade Celsius la Braşov, 15 grade la Cluj Napoca, 16 grade la Suceava şi 17 grade la Buzău. 
 
La noapte sunt prognozate averse şi descărcari electrice în toată ţara, iar minimele se vor situa între 9 şi 19 grade.
 
Joi vremea va fi rece, cu ploi în jumătatea de sud şi izolat în rest, iar cantităţile de apă vor fi de peste 35-40 l/mp. Maximele se vor situa între 15 şi 25 de grade, iar minimele între 8 şi 18 grade. 
 
La Bucureşti, va fi o vreme rece şi va ploua, iar temperazurile vor fi de circa 21 de grade. Vânt va fi în Muntenia, Dobrogea şi în sudul Moldovei, cu viteze la rafală de 50-55 km/h.
 
Vineri va fi vreme rece cu ploi în toată ţara. Maximele vor atinge între 14 şi 24 de grade, iar minime între 8 şi 18 grade. 
 
În Capitală va fi rece şi va ploua, iar termometrele vor arăta 20 de grade Celsius. În sud-estul ţării şi la munte va fi vânt.
 
Sâmbătă, de asemenea, vreme rece cu ploi în vest, sud, centru şi izolat în rest. Temperaturile maxime vor fi între 16 şi 26 de grade, iar minime între 8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 18-19 grade pe litoral.
 
La Bucureşti, va fi aceeaşi vreme rece, va ploua şi sunt prognozate 21 de grade.

×