x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO pentru 13, 14 și 15 martie

Prognoza METEO pentru 13, 14 și 15 martie

12 Mar 2017   •   19:10
Prognoza METEO pentru 13, 14 și 15 martie

Luni -2/14

Temperaturile se vor încadra în normele specifice perioadei, iar cerul va fi variabil în nord-vestul teritoriului. În restul țării, va fi predominant înnorat. Precipitațiile vor fi relativ extinse în sudul și sud-estul țării.

Marți -3/14

Vremea va fi normală și cerul se va menține înnorat în cea mai mare parte a țării. Spre seară, norii se mai risipesc, devenind variabil. Va ploua slab, local, în regiunile sudice și izolat în restul teritoriilor, iar la munte va ninge.

Miercuri -2/15

Seara și noaptea va ploua în jumătatea nordică a țării și pe arii restrânse în restul teritoriilor. Precipitațiile vor fi sub formă de ninsoare la munte, unde vântul va sufla cu putere. Dimineața, în zonele joase, vor fi condiții de ceață. 

Vremea luni pe larg

Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale și cerul va deveni variabil în regiunile nord-vestice. În restul teritoriilor, cerul va fi predominant înnorat. Precipitațiile vor fi abundente pe arii relativ extinse în sudul și sud-estul țării și local în centru, nord-est și izolat în rest. La munte va ninge, iar în jumătatea nordică a Moldovei va fi lapoviță și ninsoare.  Vântul va avea intensificări în Dobrogea, Muntenia, Moldova și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 14 grade, iar cele minime între -1 şi 5 grade Celsius. Cu totul izolat, se vor forma condiții de ceață și nebulozitate joasă.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 11 înnorat

Craiova 11 ploaie

Timişoara 9 ploaie

Sibiu 10 înnorat

Suceava 3 ploaie

Galaţi  8 înnorat

Constanţa 9 înnorat

Cluj-Napoca  10

Bacău 6 ploaie

Baia Mare 11 soare cu nori

Iaşi 7 ploaie

Oradea 10 înnorat

Reşiţa 11 ploaie

Piteşti 11 ploaie

Braşov 10 înnorat

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 06:35

Soarele apune: 18:14

Presiunea atmosferică: 762 mmHg

Viteza vântului: 7 km/h (V-NV)

 

 

×