x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza meteo pentru 16, 17 şi 18 septembrie. Vremea se menţine caldă

Prognoza meteo pentru 16, 17 şi 18 septembrie. Vremea se menţine caldă

15 Sep 2016   •   19:10
Prognoza meteo pentru 16, 17 şi 18 septembrie. Vremea se menţine caldă
Sursa foto: pixabay.com

Azi

Temperaturile vor continua să crească mai ales în zonele de câmpie şi de podiş. Cerul va fi senin, cu posibile înnorări la munte. În partea de vest şi nord-vest a ţării şi sunt aşteptate ploi izolate. Vântul va sufla slab, cu intensificări la munte.

 

Sâmbătă

Instabilitatea atmosferică va creşte uşor începând cu partea de vest a ţării unde sunt aşteptate averse şi descărcări electrice. Vremea se va menţine caldă în restul teritoriului, dar la munte va ploua şi se va forma grindina. Cerul va fi mai mult înnorat.

Duminică

Vremea va fi instabilă, iar temperaturile vor continua să scadă în toată ţara. Cerul va fi acoperit de nori, iar la munte, în nordul şi centrul ţării sunt aşteptate averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului, dar şi în restul ţării pe arii restrânse.

 

Vremea azi pe larg

Vreme se menține caldă

Temperaturile sunt într-o uşoară scădere faţă de ultimele zile în regiunile vestice şi nord-vestice, dar vremea este mai caldă decât în mod normal pentru această dată, în partea de sud-vest. Cerul va fi predominant senin, cu înnorări la munte şi în sud, unde sunt aşteptate ploi izolate şi slabe cantitativ. Vântul va avea intensificări la munte, dar va sufla slab. Temperaturile maxime se situează între 23 şi 33 de grade, iar cele minime între 11 şi 19 grade Celsius. În zonele de depresiune va apărea ceaţa dimineaţa şi noaptea.

 

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 30

Craiova 30

Timişoara 28

Sibiu 26

Suceava 24

Galaţi 28

Constanţa 26

Cluj-Napoca  27

Bacău 29

Baia Mare 27

Iaşi 28

Oradea 28

Reşiţa 29

Piteşti 30

Braşov 26

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare la 06:59 şi apune la 19:20

Presiunea atmosferică: 761 mmHg

Viteza vântului şi direcţia: 8 km/h (S-V)

 

 

×