x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO pentru prima lună a toamnei: Temperaturi în scădere și ploi

Prognoza METEO pentru prima lună a toamnei: Temperaturi în scădere și ploi

27 Aug 2021   •   08:15
Prognoza METEO pentru prima lună a toamnei: Temperaturi în scădere și ploi

Meteorologii spun că în septembrie temperaturile vor fi în scădere și uneori vor fi sub valorile normale din prima luna de toamnă. Specialiștii mai anunță că va ploua în toată țara, dar cantitățile de apă nu vor fi foarte mari.

În săptămâna 30 august- 06 septembrie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cel mai mult temperaturile vor coborî în regiunile intracarpatice.

În ceea ce privește cantitățile de precipitații, acestea vor fi în cantități normale pentru acest interval, în toate regiunile.

În săptămâna 06 septembrie-13 septembrie, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

În săptămâna 13 septembrie-20 septembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.

De asemenea, regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

În săptămâna 20 septembrie-27 septembrie mediile valorilor termice și cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile, precizează reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie..

×
Subiecte în articol: anm prognoza meteo