x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza meteo: Vezi cum va fi vremea in urmatoarele zile

Prognoza meteo: Vezi cum va fi vremea in urmatoarele zile

31 Oct 2012   •   10:55
Prognoza meteo: Vezi cum va fi vremea in urmatoarele zile
Sursa foto: JONATHAN NACKSTRAND/AFP
Desi temperatura aerului va creste usor, vremea se va mentine rece pentru acesta perioada.

Miercuri 31 octombrie

Cerul va fi variabil, dar in cursul noptii in regiunile sudice, estice si centrale, va fi local ceata si innorari, izolat ploi slabe si burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si in banat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 14 grade, iar cele minime se vor situa intre -2 si 11 grade, mai scazute in depresiuni. Presiunea atmosferica nu se va modifica semnificativ.

Joi 1 noiembrie

Vremea se va incalzi, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade. Nebulozitatea se va accentua treptat incepand din sud-vest si trecator va ploua in cea mai mare parte a teritoriului. In regiunile sudice, in zona Muntilor Banat si a Carpatilor Meridionali, cantitatile de apa vor fi mai mari. Vantul va prezenta intensificari in majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla destul de tare. Presiunea atmosferica va fi in scadere.

Vineri 2 noiembrie

Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru inceputul lunii noiembrie. Cerul va fi temporar noros si local va ploua, ziua in regiunile estice si seara in vest, nord si centru. Vantul va avea unele intensificari la munte, dar trecator in celelalte zone. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 22 de grade, iar cele minine se vor situa intre 4 si 14 grade. Dimineata si noaptea, izolat in zonele joase, se va produce ceata.

In capitala, vremea se va incalzi usor. Temperaturile se vor situa in jurul valorii de 19 grade, iar cele minime vor fi de 9 - 10 grade. Vantul va sufla usor. Vineri cerul va fi variabil cu unele innorari dimineata iar in cursul noptii vor fi conditii de ploaie slaba.

×