x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoză specială pentru București.Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit

Prognoză specială pentru București.Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit

20 Ian 2022   •   12:03
Prognoză specială pentru București.Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit
Sursa foto: Hepta

Meteorologii au anuntat ca vremea în Capitală va fi mai caldă, joi, decât cea normală pentru această perioadă, însă de vineri se răcește.

Potrivit prognozei speciale pentru București, în intervalul joi ora 10.00 - vineri ora 8.00, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de -2...1 grad. Cerul va fi mai mult senin până spre orele serii, apoi se va înnora treptat, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări, care la rafală vor atinge viteze în general de 35...40 km/h.

De vineri dimineață până sâmbătă la ora 10.00, valorile termice vor fi în scădere, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de -6...-4 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre -8 grade. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare pe parcursul zilei, însă probabilitatea pentru precipitații se va menține redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în orele amiezii.

 

×
Subiecte în articol: vreme bucuresti