x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Seful ANM a anunţat când începe să ningă în România

Seful ANM a anunţat când începe să ningă în România

10 Noi 2015   •   18:08
Seful ANM a anunţat când începe să ningă în România

Directorul ANM, Ion Sandu, a anuntat că în perioada imediat următoare - 10 - 24 noiembrie - probabilitatea pentru ninsori este extrem de redusă.

"Începând cu 24 noiembrie se răceşte puţin, dar probabilitatea pentru precipitaţii mixte este în continuare redusă şi mai ales pentru zona de centru şi nord a ţării. Prin urmare, până pe 2 decembrie, poate să ningă la munte şi în zonele de deal, dar nu sunt îndeplinite condiţiile pentru instalarea iernii", a arătat Sandu.

Premierul interimar Sorin Cîmpeanu a convocat marţi, la Ministerul de Interne, o şedinţă pregătitoare pentru perioada de iarnă, la care au fost prezenţi alţi şase miniştri.

"E o şedinţă pregătitoare. Iarna nu va veni prea curând. (...) În următoarele trei săptămâni nu ne aşteptăm la apariţia condiţiilor de iarnă, dar, în condiţiile în care sarcina Guvernului interimar este aceea de gestionare a tuturor problemelor curente, consider că şedinţa de astăzi este bine-venită, chiar necesară", a spus Cîmpeanu, în debutul întâlnirii, la care au fost prezenţi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, cel al Energiei, Andrei Gerea, Mediului - Graţiela Gavrilescu, Transporturilor - Iulian Matache, cel al Apărării, Mircea Duşa, şi ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh.

Premierul interimar a anunţat că şi luni a avut loc o videoconferinţă cu prefecţii, şefii inspectoratelor judeţene de urgenţă, dar şi cei ai Poliţiei şi Jandarmeriei.


×
Subiecte în articol: ninsoare