x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Temperaturi fluctuante în următoarele patru săptămâni, cu multe ploi

Temperaturi fluctuante în următoarele patru săptămâni, cu multe ploi

26 Oct 2021   •   10:42
Temperaturi fluctuante în următoarele patru săptămâni, cu multe ploi
Sursa foto: Hepta

Meteorologii au făcut previziunile pentru următoarele patru săptămâni. Vremea va fi rece până pe 1 noiembrie, apoi va fi mai cald decât în mod normal. Se anunță ploi în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 25 octombrie – 1 noiembrie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în cele vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 1 – 8 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele estice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, dar mai ales în zona montană aferentă, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 8 – 15 noiembrie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.Regimul pluviometric va avea o tendință ușor excedentară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-estice.

Săptămâna 15 - 22 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vreme