x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Veşti excelente de la meteorologi: Vremea se încălzește începând de miercuri

Veşti excelente de la meteorologi: Vremea se încălzește începând de miercuri

07 Oct 2019   •   16:19
Veşti excelente de la meteorologi: Vremea se încălzește începând de miercuri
Sursa foto: AndrewHagen/Getty Images/iStockphoto

marți, 8 octombrie. Vremea se va menţine deosebit de rece. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 şi 8 grade, mai scãzute în depresiuni, pânã spre -8 grade în cele din estul Transilvaniei. Cerul va fi temporar noros în prima parte a zilei, apoi mai mult senin. Vor fi precipitaţii slabe, local şi mixte în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curburã şi cu totul izolat, ploi, în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane şi pe litoral. Spre sfârşitul intervalului, în zonele joase de relief pe arii relativ restrânse se va semnala ceaţã, iar, local, în nordul, centrul ţãrii, în zonele deluroase şi cu totul izolat în celelalte regiuni, se va produce brumã.

miercuri, 9 octombrie. Vremea se va încãlzi, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în regiunile vestice şi nordice, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe crestele montane, iar pe arii restrânse şi în celelalte regiuni, mai ales în Moldova şi în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 22 de grade, iar cele minime între 2 şi 14 grade, mai scãzute, spre -6 grade, în estul Transilvaniei unde se va semnala brumã. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceaţã.

joi, 10 octombrie. Valorile termice vor scãdea uşor în regiunile intracarpatice, în timp ce în restul ţãrii vor mai creşte faţã de intervalul anterior. Cerul va fi temporar noros şi va ploua pe arii restrânse, cu o probabilitate mai mare, ziua, în regiunile vestice şi nord-vestice, iar noaptea în cele sudice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe crestele montane, iar în prima parte a intervalului pe suprafeţe mici şi la cote mai reduse şi în restul teritoriului, cu precãdere în nord. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 15 şi 25 de grade, iar cele minime între 3 grade în estul Transilvaniei şi 15 grade pe litoral. Dimineaţa şi noaptea, izolat, vor fi condiţii de ceaţã.

www.antena 3.ro

×