x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vin ploile, dar nu scăpăm de caldură. Vezi prognoza meteo până marţi

Vin ploile, dar nu scăpăm de caldură. Vezi prognoza meteo până marţi

05 Mai 2012   •   07:25
Vin ploile, dar nu scăpăm de caldură. Vezi prognoza meteo până marţi

Astazi, vremea va fi in general instabila in centrul, sudul si nord-estul tarii, precum si la munte. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, in special dupa-amiaza si seara, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in Transilvania, local in Moldova si Muntenia si pe arii mult mai restranse in rest.

Izolat cantitatile de apa vor depasi 20 de litri pe metru patrat si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime, in scadere usoara in centru, sud si est, se vor incadra intre 19 si 29 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade.

DUMINICA
Vremea va fi caldã, dar in general instabilã. Cerul va fi variabil, cu innorãri temporare. Vor fi averse, insotite de descãrcãri electrice si intensificãri de scurtã duratã ale vantului, ziua local la munte si in nordul, centrul si estul tãrii, iar spre sfarsitul noptii pe arii restranse in nord-vest si vest. Izolat cantitãtile de apã pot fi mai insemnate si vor fi conditii de grindinã. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 30 de grade, usor mai coborate pe litoral, iar cele minime, in general, intre 5 si 15 grade. Presiunea atmosferica va continua sã creascã.

LUNI
Vremea va fi in general instabilã si caldã in cea mai mare parte a tãrii. Cerul va prezenta innorãrile temporar accentuate si pe arii extinse vor fi averse, descãrcãri electrice si intensificãri de scurtã duratã ale vantului, ziua - in vestul, centrul si nordul tãrii, iar noaptea si in celelalte zone. Izolat cantitãtile de apã vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 20 si 30 de grade, iar cele minime intre 8 si 18 grade.


MARTI
Vremea va fi instabilã in majoritatea regiunilor. Cerul va prezenta innorãri accentuate si pe arii relativ extinse vor fi averse, descãrcãri electrice si intensificãri de scurtã duratã ale vantului. Izolat cantitãtile de apã vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindinã. Temperatura aerului, va fi in scãdere, apropiindu-se de normele climatologice ale perioadei; valorile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 26 de grade, iar minimele intre 6 si 16 grade.

×