x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vreme deosebit de caldă, cu temperaturi de până la 33 de grade. Vezi prognoza meteo până sâmbătă

Vreme deosebit de caldă, cu temperaturi de până la 33 de grade. Vezi prognoza meteo până sâmbătă

02 Mai 2012   •   09:07
Vreme deosebit de caldă, cu temperaturi de până la 33 de grade. Vezi prognoza meteo până sâmbătă

Astazi, valul de aer foarte cald persista in zona tarii noastre si ne aduce maxime chiar si de 33 de grade. Cerul va avea unele innorãri dupã-amiaza si seara in vestul si nord-vestul tãrii unde pe arii restranse, cu precãdere in zona montanã, se vor semnala averse si descãrcãri electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil spre mai mult senin.

JOI (3 mai)
Vremea se va mentine deosebit de caldã. Cerul va fi variabil cu innorãri temporare si local se vor semnala averse si descãrcãri electrice ziua, mai ales in zona de munte si in nordul tãrii, iar seara si noaptea in vest si nord-vest. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificãri in timpul ploilor. Izolat vor fi conditii de grindinã, iar cantitãtile de apã pot fi mai insemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 32 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade. Presiunea atmosferica va continua sã scadã.

VINERI (4 mai)
In jumãtatea de vest a tãrii vremea va fi in general instabilã, iar valorile termice vor marca o scãdere fatã de intervalul anterior. Cerul va prezenta innorãri temporar accentuate si se vor semnala averse, descãrcãri electrice si intensificãri de scurtã duratã ale vantului. Izolat cantitãtile de apã vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindinã. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat, mai ales seara si noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 21 si 31 de grade, iar cele minime intre 8 si 16 grade.

SAMBATA (5 mai)
In vestul si sud-vestul tãrii vremea va deveni in general frumoasã, cerul va fi variabil si doar izolat va ploua slab. In restul teritoriului instabilitatea va fi accentuatã si se va manifesta prin innorãri, averse, descãrcãri electrice si intensificãri de scurtã duratã ale vantului. Izolat cantitãtile de apã vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindinã. Temperaturile maxime, mai scãzute in jumãtatea de est a tãrii, se vor situa intre 20 si 28 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade.

×