x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vremea în noiembrie. Temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul perioadei, apoi vor coborî

Vremea în noiembrie. Temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul perioadei, apoi vor coborî

02 Noi 2021   •   08:40
Vremea în noiembrie. Temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul perioadei, apoi vor coborî

Valorile termice vor fi mai ridicate de normalul perioadei, în următoarele două săptămâni, apoi vor coborî. Se anunță multe precipitații în prima săptămână din noiembrie, apoi vor fi deficitare și apropiate de cele normale.

Săptămâna 1 – 8 noiembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nordvestice, iar în rest va avea o tendință în general deficitară.

Săptămâna 8 – 15 noiembrie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, mai ales în zonele montane. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Săptămâna 15 – 22 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă, va fi deficitar la nivelul întregii țări.

Săptămâna 22 – 29 noiembrie

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vreme