x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vremea rămâne rece, mai ales în sudul şi estul ţării. Vezi prognoza pe trei zile

Vremea rămâne rece, mai ales în sudul şi estul ţării. Vezi prognoza pe trei zile

24 Noi 2011   •   08:13
Vremea rămâne rece, mai ales în sudul şi estul ţării. Vezi prognoza pe trei zile

Astazi, avem parte de vreme rece, mai ales in sud si est. Norii isi fac simtita prezenta pe tot parcursul zilei, asa ca avem din nou parte de ploi slabe, burnite sau fulguieli.

In interiorul arcului carpatic insa, dupa ce ceata din zori se risipeste, cerul va fi senin peste zi. In aceste conditii, temperatura aerului va avea valori de la -3 grade in depresiuni pana la 6, 7 grade in Dobrogea.

La Bucuresti si joi ne asteapta tot vreme rece, cu cer acoperit de nori si trecator burnita sau fulguieli. In termometre, la amiaza, se aduna in jur de 2 grade, in loc de 8, cat ar fi normal pentru aceasta perioada.

Vineri, va fi tot rece, cu temperaturi maxime cuprinse intre 0-2 grade in depresiuni, unde dimineata apare ceata si chiciura. In regiunile vestice vor fi si 7 grade. Cerul va fi la fel de insorit in regiunile din interiorul arcului carpatic, in timp ce, in sud si est norii sunt inca prezenti. Vantul sufla slab si, pe ici pe colo, apar burnite sau fulguieli.

In Bucuresti, vineri va fi vreme rece cu cer innorat si conditii de burnita. Vantul abia adie, iar la amiaza termometrele nu vor indica mai mult de 4 grade.

Sambata vremea se mai incalzeste pentru ca vantul dinspre vest sufla mai hotarat. Prin urmare, pe arii restranse se mai formeaza ceata doar dimineata, apoi soarele se arata cu generozitate in toate regiunile. Astfel, desi in depresiuni temperatura maximase va invarti in jurul a 1-2 grade, in estul tarii termometrele castiga cateva grade bune, spre 7-8 in orele amiezii.

In capitala, sambata, se anunta vreme frumoasa, chiar daca ceva mai rece decat ar trebui la sfarsit de noiembrie. Cerul scapa in mare parte de nori, ziua este destul de insorita si vantul adie placut dinspre vest. La amiaza temperatura aerului va atinge circa 5 grade.

×