x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea WEBCAM. IMAGINI LIVE cu prima ninsoare din această toamnă

WEBCAM. IMAGINI LIVE cu prima ninsoare din această toamnă

21 Sep 2016   •   12:05
WEBCAM. IMAGINI LIVE cu prima ninsoare din această toamnă

În staţiunea Harghita Băi a început să ningă miercuri, iar localnicii spun că primii fulgi au căzut mai devreme decât în anii precedenţi.

Potrivit Jandarmeriei Montane, prima ninsoare a sezonului a început să cadă în jurul orei 11.00, după ce în cursul dimineţii s-a înregistrat ploaie şi lapoviţă.

WEBCAM. IMAGINI LIVE CU PRIMA NINSOARE DIN HARGHITA BĂI


La rândul său, Sinka Mihaly, responsabilul cu publicul al unui parc de aventură din Băile Harghita, a declarat, pentru AGERPRES, că prima ninsoare a venit mai devreme decât în anii precedenţi, în condiţiile în care în urmă cu câteva zile în zonă se înregistrau temperaturi de vară.

Citeşte şi Prognoza METEO pentru 21, 22 şi 23 septembrie. Vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă


'Nu prea îmi amintesc să fi nins atât de devreme, noi tot mai sperăm să fie toamnă. De obicei prima ninsoare cade pe la începutul lui octombrie şi e destul de neobişnuit ţinând cont că duminică, la Harghita Băi, au fost 26 de grade Celsius, iar acum sunt 2 grade Celsius', a declarat Sinka Mihaly.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Gheorghe Suciu, le-a recomandat turiştilor să nu pornească pe trasee neechipaţi de iarnă.

WEBCAM. IMAGINI LIVE CU PRIMA NINSOARE DIN HARGHITA BĂI

'Jandarmii montani sunt pregătiţi să răspundă oricăror solicitări ce pot veni din partea turiştilor pentru a acorda sprijin, în cazul în care se află într-o situaţie dificilă, a punctat Gheorghe Suciu.

Staţiunea Băile Harghita este situată la o altitudine de 1.350 de metri şi, chiar dacă se află la o distanţă de 21 km faţă de Miercurea Ciuc, este localitate aparţinătoare municipiului.

WEBCAM. IMAGINI LIVE CU PRIMA NINSOARE DIN HARGHITA BĂI

Staţiunea are o medie anuală de 150 de zile cu zăpadă şi este asaltată, anual, de mii de iubitori ai sporturilor de iarnă.

Sursa:  AGERPRES

×
Subiecte în articol: imagini live webcam munte ninge live