x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Supliment Turism medical - 10 iunie 2014 Clinica Stomatologică iDentity. Profesionalismul medicilor şi calitatea înaltă a serviciilor

Clinica Stomatologică iDentity. Profesionalismul medicilor şi calitatea înaltă a serviciilor

de Magda Marincovici    |    27 Iun 2014   •   16:25

Profesionalismul medicilor dentişti, calitatea înaltă a serviciilor stomatologice şi tarifele mici, uneori chiar de 8-10 ori mai mici comparativ cu cele practicate în unele ţări occidentale. Sunt argumente solide care, în opinia medicului primar stomatolog, specialist în ortodonţie şi ODF, Raluca Pascu, managerul Clinicii Stomatologice iDentity, în acelaşi timp membru al Asociaţiei Americane de Ortodonţie şi al Societăţii Europene de Ortodonţie, pot să atragă multe persoane să vină în România pentru tratamente stomatologice. Iată oferta iDentity, fosta Clinică Stomatologică Multident, înfiinţată în 2007, ofertă de care au beneficiat inclusiv mulţi români stabiliţi în străinătate.

■ SKY fast & fixed. Este un sistem de servicii de implantologie şi protetică pentru adulţi, realizate în 24 de ore. Este o modalitate de tratament revoluţionară pentru pacienţii edentaţi sau care sunt în pericol de a ajunge în aceasta situaţie. Pacienţii primesc în aceeaşi zi implanturile dentare şi o lucrare provizorie, ceea ce îmbunătăţeşte considerabil gradul de acceptare al tratamentului. Şi dacă vorbim de pacienţi din alte ţări, ei pot foarte bine să se bucure atât de rezolvarea problemelor dentare, cât şi de petrecerea unei vacanţe reuşite în ţara noastră.

■ Aparate fixe invizibile. Prin intermediul tehnicii linguale se pot corecta malpoziţiile dentare fără ca persoanele din jur să poată vedea aparatul ortodontic, deoarece din exterior este absolut invizibil. În cadrul clinicii, se realizează tratamente ortodontice folosind aparate fabricate în Germania şi SUA, sisteme ce micşorează durata tratamentului, cât şi numărul vizitelor la cabinet. Fiecare bracket este construit individual pentru fiecare dinte al pacientului. Nu există restricţii privitoare la vârstă, atât timp cât ţesutul parodontal este intact, iar dinţii sunt destul de bine fixaţi în os. Iată o altă oportunitate pentru românii care muncesc în alte ţări, dar şi pentru cetăţenii străini să vină în România pentru servicii stomatologice de calitate superioară.

■ Tratamentul cu laser pentru ţesuturi moi. Laserul este utilizat pentru o gamă largă de tratamente cum ar fi: detectează cariile, sigilează tubii dentinari, pentru gingivectomie şi gingivoplastie (reconturarea gingiei). Avantajele utilizării tehnologiei cu laser de ultimă generaţie în tratarea diferitelor probleme stomatologice sunt nenumărate. Este o tehnologie eficientă, rapidă, silenţioasă, precisă, efectuată cu anestezie minimă şi nu este dureroasă, ceea ce aduce un plus de confort pacientului străin, aflat în România din diverse motive.

■ La Clinica Stomatologica iDentity, un cabinet special, cu un ambient plăcut, vesel, primitor, este destinat copiilor. Cabinetul este dotat la standarde europene: unitul dentar este achiziţionat din Germania şi accesoriile, din Elveţia. Copiii sunt asteptaţi de Zâna Măseluţă şi alaiul ei de dinţişori şi vin aici cu plăcere, deoarece tot ceea ce ce înseamnă tratament dentar se efectuează fără nici cea mai mică durere fizică.
«De beneficiile turismului dentar pot beneficia atât pacienţi din alte ţări cât şi românii stabiliţi peste graniţe. Calitatea serviciilor stomatologice din România este de multe ori superioară celei din ţări mai dezolvate, precum Italia, Marea Britanie datorită investiţiilor în aparatură, materiale, dar şi în cursuri de specializare pentru medici. Alături de programele turistice, serviciile stomatologice pot atinge cote ridicate la noi în ţară datorită costurilor scăzute».
Raluca Pascu,
Managing Director
Medic Primar Stomatolog
Medic Specialist Ortodonţie şi ODF


×