x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber 5 zodii care trăiesc în trecut. Mihai Voropchievici: ”Pentru ei, schimbarea e un blestem, o nenorocire”

5 zodii care trăiesc în trecut. Mihai Voropchievici: ”Pentru ei, schimbarea e un blestem, o nenorocire”

de Redacția Jurnalul    |    03 Sep 2023   •   00:05
5 zodii care trăiesc în trecut. Mihai Voropchievici: ”Pentru ei, schimbarea e un blestem, o nenorocire”

Mihai Voropchievici a prezentat cele 5 zodii care trăiesc în trecut.

Cunoscutul numerolog a făcut dezvăluirile în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

Rac

Nativii din zodia Rac trăiesc mai mult în trecut decât ceilalți. Tot ce a avut loc în trecutul lor e de neînlocuit în ochii lor, iar acest lucru e valabil mai ales în ceea ce privește sentimentele pe care le prețuiesc cel mai mult din trecut. Din acest motiv, capacitatea lor de a trece peste trecut este practic inexistentă. Acest lucru are frecvent un impact negativ asupra prezentului pentru astfel de zodii. După ce trece timpul și lucrurile se mai schimbă, dacă circumstanțele sunt mai rele decât erau înainte, Racul își concentrează toată atenția și energia asupra trecutului și a nostalgiei sale, în speranța deșartă că acest lucru îi va aduce ceva pozitiv. Dar cum trecutul nu poate să fie prezent, iar prezentul nu poate să fie viitor, sfatul este să trăiți în prezent și ce va fi în viitor veți vedea, pentru că trecutul are urmele lui, care niciodată nu vor fi în prezentul vostru.

Taur

Taurii au tendința de a fi sentimentali și romantici. Din acest motiv, ei au întotdeauna o privire asupra trecutului lor, pe care uneori îl retrăiesc de mai multe ori, în speranța de a afla detalii noi. Sunt foarte buni analiști, dar le este greu să se abată de la ceea ce sunt ei obișnuiți, deoarece nu le place schimbarea. Pentru ei, schimbarea e un blestem, o nenorocire, deoarece acesta pur și simplu le cere să iasă din zona lor de confort și e greu să reușești să scoți un Taur din zona lui de confort din cauza atașamentul față de vremurile care au trecut. Uneori sunt împinși să rememoreze momentele fericite din trecut pentru a avea experiența pozitivă aici și acum. Pe de o parte e bine când vezi greșelile pe care le-ai făcut în trecut și eviți să le faci în prezent. Acești nativi se uită la trecut cu gândul să primească sprijin, să le crească stima de sine, să aibă creativitate, dar să aibă și puterea interioară de a depăși niște momente mai grele, mai complicate din viață, numai bazându-se pe un trecut care poate a fost frumos sau poate a fost cât de cât traumatizant.

Capricorn

Capricornii au un atașament puternic față de trecut și îl văd că pe o trambulină spre viitor. Au un bun istoric în ceea ce privește ducere la bun sfârșit a proiectelor, odată ce a început să se realizeze acel proiect. Cu toate acestea, Capricornii au tendința de a stărui asupra experiențelor nefavorabile, în special asupra propriilor neajunsuri și eșecuri, dacă sunt, pe care le pot repeta în minte de un număr infinit de ori. În spatele a tot ce se ascunde, de fapt, este un grad mare de vulnerabilitate, dar și de dorința și ambiția de a realiza ceva nou, de a se rupe de acel trecut. Dar există undeva și teama de a nu fi rănit din nou, de a nu se întâmpla ceva greșit și de a nu trăi acel moment neplăcut din trecutul lor. Cu toate acestea, nativii din Capricorn tind să uite că dacă se îngrijorează excesiv de mult în legătură cu ceea ce a fost sau cu ceea ce au trăit, nu se vor putea bucura niciodată de momentul actual.

Pești

Peștii nu vor ca lucrurile să fie la fel ca în trecut, ci mai degrabă vor ca lucrurile să fie mai bune sau pur și simplu diferite. Cu toate acestea, le lipsește frecvent capacitatea de a vedea și de a evolua lucrurile în mod concret, serios, îl văd într-un mod mai futurist. Sentimentul lor de nostalgie le poate spulbera complet firea lor în general optimistă, lăsându-i într-o perioadă în care sunt lipsiți de idealuri. Așa că Peștii trebuie să se obișnuiască cu faptul că viața este dură și trebuie să învețe să se pregătească pentru această viață dacă vor să fie capabil să facă față la tot ceea ce le iese în cale în viitor.

Fecioară

Fecioara crede că trecutul este singurul și adevăratul profesor din viața noastră. Fecioara este ca un profesor care aplică trecutul ca pe o lecție în viața noastră. Nativii Fecioară au tendința de a-și reanaliza pașii sau circumstanțele în care s-au aflat și de a se gândi cum ar fi putut face lucrurile cu totul diferit. De aceea, le este greu să uite experiențele neplăcute și mai ales propriile greșeli. În acest fel, cei născuți în Fecioară, reușesc în mod frecvent să-și corecteze erorile. Cu toate acestea, trebuie să aibă grijă să nu petreacă o cantitate excesivă de timp reflectând asupra trecutului lor și căutând să facă analiza trecutului, pentru că nu folosește la nimic.

zodii trecut

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici trecut zodii