x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Acrobație, fado, musical, contorsionism, street dance, pe scena de la “Next Star”

Acrobație, fado, musical, contorsionism, street dance, pe scena de la “Next Star”

22 Iun 2018   •   13:49
Acrobație, fado, musical, contorsionism, street dance, pe scena de la “Next Star”

Copii cu talente nebănuite urcă sâmbătă, 23 iunie, de la ora 20.00, pe scena de la “Next Star”, show-ul prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Numere de acrobație, musical, fado, umor, muzică populară, street dance, contorsionism, dans modern și sport urban susținute de copii din București și din toată țara vor fi jurizate sâmbăta aceasta de Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa, în cea de-a doua ediție a noului sezon.

O ediție spectaculoasă, în care se va acorda primul Golden Star al sezonului. Concurentul care-l primește se va califica automat în marea finală a celui de-al nouălea sezon. Care jurat va acorda primul dintre cele trei Golden Star-uri, dar și cine este fericitul concurent care-l primește, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă seara, de la ora 20.00.

Sâmbătă, pe scena de la „Next Star”, va urca Andreea (12 ani), din București, o fetiță care cântă fado, un gen muzical foarte popular în Portugalia. Iar interpretarea ei îi va sensibiliza până la lacrimi pe jurați. Emoționanta poveste a Andreei, telespectatorii Antenei 1 o vor afla mâine seară.

În aceeași seară, jurații vor face cunoștință cu “Absurzi”, din Craiova, o trupă formată din șapte copii cu deficiențe de auz care vor face o demonstrație de street-dance, dar și cu Bianca (8 ani), din București, care va executa un dificil număr de contorsionism. Toți acești copii, dar și ceilalți concurenți îl vor avea alături, în culise, pe Șerban Copoț. El îi va încuraja înainte să apară în fața celor trei jurați și îi va susține din backstage unde, împreună cu părinții lor, îi va aștepta să coboare de pe scenă.

Cine sunt ceilalți copii care vor urca pe scena show-ului, dar și cine va câștiga cea de-a doua ediție a sezonului, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 23 iunie, de la ora 20.00, numai la “Next Star”, show-ul prezentat de Dan Negru.

 

×
Subiecte în articol: Next Star