x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Andreea Berecleanu, despre ideea unei operații estetice: ”Cred că dacă l-aș ruga pe soțul meu, m-ar refuza”

Andreea Berecleanu, despre ideea unei operații estetice: ”Cred că dacă l-aș ruga pe soțul meu, m-ar refuza”

02 Mar 2018   •   16:23
Andreea Berecleanu, despre ideea unei operații estetice: ”Cred că dacă l-aș ruga pe soțul meu, m-ar refuza”

Îndrăgita prezentatoare a Observatorului de la Antena 1, Andreea Berecleanu, se poate lăuda cu o formă fizică de invidiat și asta pentru că este adepta unui stil de viață sănătos și disciplinat. În cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, difuzată sâmbãta aceasta, de la ora 13.00, la Antena Stars, Andreea Berecleanu vorbește despre felul în care ea privește frumusețea, dar și despre ce o ajută să-și mențină starea de bine.

Pe lângă sport și alte activități relaxante de la care nu se abate, Andreea mărturisește că este atentă la ce mănâncă și apelează, atunci când este nevoie, la cure de detoxifiere.

”Trăsăturile sunt mai mult sau mai puțin interesante, pentru mine însă primează calitatea pielii. Fac de două ori pe an cure de detoxifiere și am grijă să beau foarte multe lichide. Eu fac detox-ul în cure de câte cinci zile sau zece zile cu sucuri naturale din diverse combinații de fructe și legume”, spune Andreea Berecleanu.

Întrebată dacă ia în calcul ideea unei operații estetice, poate chiar la clinica soțului ei, prezentatoarea Observator susține că nu se poate gândi serios la asta.

”Cred că dacă l-aș ruga pe soțul meu, m-ar refuza. Știe că gândul meu nu este niciodată dus până la capăt în privința asta. El are treizeci de ani de meserie și știe destul de bine tipologia feminină și pe mine mă cunoaște foarte bine”, mai spune Andreea Berecleanu.

Despre metodele sale de relaxare, despre familia sa, dar și despre viața profesională, Andreea Berecleanu vorbește într-un amplu interviu difuzat sâmbãta aceasta, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Refrsh by Oana Turcu” de la Antena Stars. 

×