x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Andreea și ispita George, miri la prima nuntă de pe ”Insula Iubirii”

Andreea și ispita George, miri la prima nuntă de pe ”Insula Iubirii”

01 Oct 2018   •   12:50
Andreea și ispita George, miri la prima nuntă de pe ”Insula Iubirii”

Concurenții de pe cele două insule s-au apropiat tot mai mult de ispite, iar una dintre relații a fost oficializată cu o nuntă aseară, la Antena 1, într-o nouă ediție Insula Iubirii.

Sosirea lui Gabi la Purimuntra i-a pus în gardă pe Ionuț și Răzvan, care au pornit asupra lui o tiradă de întrebări, până ce în scurt timp acesta și-a concentrat atenția asupra ispitei alături de care a ajuns – Eugenia. Speriat și el de rapiditatea cu care evoluează lucrurile, aproape de răsărit, acesta începe să îi spună Eugeniei că îi e teamă să nu își rănească iubita, însă la fel de bine nu vrea să rateze șansa sa alături de ispită. ”E o ocazie pe care sunt  conștient că în câteva zile e posibil să nu o mai am. Ea mă vede un bărbat frumos, cu ochi frumoși... dacă ea mă vede așa, e bine”, a recunoscut Gabi. Cu procese de conștiință, acesta a mărturisit că nu vrea să își rănească iubita, însă nici nu se simte fericit în această relație în care este încătușat printr-un sentiment de milă pe care îl simte față de aceasta.

Mirela a fost cea care a decis că Ionuț Gojman va fi cel care va merge la date alături de noua ispită feminină, Flore. Iar întâlnirea le-a dat ocazia să se cunoască mult mai îndeaproape, după ce rochia a trădat-o pe Flore și i-a descoperit acesteia decolteul de câteva ori. ”Pot să o desfac cu puterea minții”, a spus acesta încântat. În plus, acesta a venit și cu propunerea de a organiza o petrecere în pijama: ”Eu dorm dezbrăcat, așa că aș putea să vin așa”, a anunțat acesta încercând să atragă atenția ispitelor.

Cu o părere foarte bună despre el, Ionuț Gojman a continuat să se bucure de atenția ispitelor, cu orice risc, indiferent de ce ar putea crede iubita lui Mirela în fața imaginilor. ”Trebuie să alimentezi gelozia aia, iar atunci când vezi că o duce la extrem, atunci și mai mult îți vine să plusezi”, a spus acesta relaxat. ”Dacă eu așa am trăit și așa am fost crescut, de aceea sunt deschis. Dacă ți-ai dorit un pachet, un Ionuț, important e ce faci când îl ai!”, a mărturisit acesta rece, fără milă față de zbuciumul Mirelei, care începe să vadă tot mai clar lucrurile.

”M-am gândit după Bonfire... el zilnic își schimba poza de profil ca să primească Like-uri, se împrietenea cu persoane pe care nu le cunoștea... acum am făcut legătura dintre cuvintele și caracterul lui și merg mână în mână. Mie ce am văzut până aici îmi ajunge! M-ai sacrificat și m-ai vândut!”, a spus aceasta, care a reușit apoi să uite de lucruri la un date plin de adrenalină alături de Mircea. ”Dacă Ionuț era și vedetă, nu îi ajungeam nici la picior, pe când Mircea nu m-a făcut nicio clipă să mă simt inferioară”, a adăugat aceasta.

La rândul său, Mircea a continuat să pună cărămidă după cărămidă la baza încrederii Mirelei. ”Are nevoie de încredere, să îi arăți că poate, că este frumoasă. Ea este frumoasă, inteligentă, are caracter și poți să ai în ea o parteneră foarte bună pentru o viață împreună”, a explicat Mircea, care nu a pierdut nicio ocazie să îi spună toate aceste lucruri acesteia. Fiecare gest al său a primit în scurt timp și o reacție din partea Mirelei, care a început să se deschidă tot mai mult și să îi mărturisească zbuciumul din sufletul său.

Andreea continuă să șocheze cu atitudinea sa atât de relaxată încât pare neveridică. ”Eu sunt burlăciță acum, trebuie să îmi dau brățara jos. Mă și bronzez cu urme!”, a uimit din nou aceasta cu lejeritatea sa și l-a lăsat pe George să îi taie brățara.

Condamnată de fete pentru reacția sa considerată de ele exagerată, Andreea reușește să îl surprindă și pe George cu abordarea ei directă. ”O femeie care se poartă cum o face ea, care arată așa, nu ar avea niciodată parte acasă de niște bărbați ca voi!”, a spus revoltată Hannelore.

La scurt timp, tot Andreea a fost cea care și-a asumat spusele și a profitat de o plimbare pe plajă pentru un sărut romantic. Iar de aici până la următorul pas nu a mai lipsit mult: ”Diseară facem nuntă!”, a anunțat aceasta, iar la scurt timp a început să plănuiască totul în detaliu. ”Doar dezamăgire simt, iubire nu mai e deloc... De ce am venit aici, să plâng sau să mă distrez?”, a mai spus aceasta.

Mari și Cristi și-au continuat gesturile lor de tineri îndrăgostiți, chiar dacă Mari evită să își asume relația, dintr-un motiv pe care i-l expune acestuia foarte clar: ”Primul sărut pe insulă! Nu o să fiu eu aia, să pice întâi alta, apoi o să te sărut și eu”, i-a spus aceasta, însă vestea că Andreea a spart gheața a eliberat-o.  

Hannelore a făcut un nou pas în împăcarea sa cu Andi, după ce acesta aplicase strategia de a o ignora cu o zi înainte. Lupta câștigată l-a pus însă în gardă pe acesta când fetele au cerut o petrecere tematică a burlăcițelor, Andi temându-se că ipostaza i s-ar putea părea desuetă lui Hane.”Spre surprinderea noastră, Hane a fost cea care s-a distrat cel mai tare! A arătat cealaltă față a ei!”, a remarcat Mircea.

Iar petrecerea burlăcițelor a continuat cu ”nunta” dintre Andreea și George, cu Mari și Cristi nași, iar Raul maestru de ceremonie. ”Pe mine m-a speriat că ea părea foarte prinsă de moment!”, a remarcat Mirela pe jumătate amuzată, pe jumătate contrariată.

În acest timp, la Purimuntra, Gabi egala comportamentul bizar printr-o altă decizie inexplicabilă și a reușit să stârnească panică după ce în toiul nopții s-a aruncat în valurile oceanului. Cum au reacționat cei din jur, telespectatorii pot vedea luni, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Insula Iubirii.

×
Subiecte în articol: Insula iubirii