x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Andrei Duban, pus în dificultate de fiul său în vârstă de cinci ani, Armin, la “Aici eu sunt vedeta”

Andrei Duban, pus în dificultate de fiul său în vârstă de cinci ani, Armin, la “Aici eu sunt vedeta”

09 Oct 2017   •   21:10
Andrei Duban, pus în dificultate de fiul său în vârstă de cinci ani, Armin,  la “Aici eu sunt vedeta”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Joi, 12 octombrie, de la ora 21.15, în prima ediție a celui mai simpatic show al toamnei, “Aici eu sunt vedeta”, actorul Andrei Duban va fi pus în dificultate de fiul său, Armin, în vârstă de doar cinci ani.

La proba la care părintele-vedetă din platou trebuie să ghicească ce descrie propriul copil, micuțul Armin a reprezentat într-un mod inedit, fără cuvinte, ci doar prin gesturi și onomatopee, ceea ce dorea ca tatăl său să recunoască.

“Ce i-ați făcut copilului meu?” și “Vreau să știu ce a consumat copilul meu înainte de filmare”, a dorit să afle Andrei Duban de la Dan Bittman, prezentatorul show-ului, după ce a văzut imaginile cu fiul său.

Dacă Andrei Duban a reușit, în final, să ghicească ce anume a descris micuțul Armin, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 12 octombrie, de la ora 21.15, în prima ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”.

Din 12 octombrie, emisiunea „Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Dan Bittman, va aduce în fața telespectatorilor Antenei 1 celebrităţile așa cum acestea nu au mai apărut niciodată: prin ochii propriilor copii! Astfel, la "Aici eu sunt vedeta", starurile autohtone și copiii lor vor intra într-o competiție distractivă care va demonstra cât de bine se cunosc, de fapt, unii pe alții.

La "Aici eu sunt vedeta", fiecare celebritate va face echipă cu propriul copil și se va confrunta cu întrebări legate de viața de familie. Răspunsurile copiilor vor fi, de cele mai multe ori, surprinzătoare, căci se vor dezvălui secrete stânjenitoare, se vor da pe față obiceiuri ciudate și se vor povesti întâmplări intime. Vor exista însă și excepții la “Aici eu sunt vedeta”, când bunicii celebri vor face echipă cu nepoții lor. Așadar, nici o vedetă nu va fi cruțată la "Aici eu sunt vedeta", show-ul în care copiii și nepoții celebrităților vor dovedi că pot fi ironici și brutal de sinceri, nu doar dulci și adorabili.

 

×
Subiecte în articol: Aici eu sunt vedeta Andrei Duban