x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Bobi Dumitraș de la ”Fără zahăr”, de două ori în aceeași seară pe scena ”iUmor”

Bobi Dumitraș de la ”Fără zahăr”, de două ori în aceeași seară pe scena ”iUmor”

19 Oct 2017   •   20:15
Bobi Dumitraș de la ”Fără zahăr”, de două ori în aceeași seară pe scena ”iUmor”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Bobi Dumitraș, dorohoianul care a scris și versurile pentru trupa ”Fără zahăr”, are parte de o întreagă aventură, duminică seara, pe scena ”iUmor”.

Bobi, care a mai avut apariții în spectacole de stand-up, și-a făcut curaj să se înscrie la ”iUmor” după ce a primit încurajările prietenilor.

Numărul ales de el însă pentru audiții a fost plin de ironii la adresa mamei sale și nu a avut deloc efectul scontat din partea celor trei jurați ”iUmor”. ”Mi-ar fi plăcut mai mult dacă nu m-aș fi întristat, nu vreau să plec de aici cu gândul la vânătăile tale”, a mărturisit la final Delia.

În acest timp, Cheloo i-a reproșat că nu a păstrat nimic din umorul trupei ”Fără zahăr” și că Bobi s-a legat de mama sa. ”Mie îmi place plăcinta de mere și nu ai fost bătut cum trebuie dacă tu contești plăcinta de acasă, iar glumele au fost mai subțiri decât foietajul”, a încheiat juratul ”iUmor”, înainte de votul care l-a trimis acasă pe Bobi Dumitraș cu recomandarea lui Mihai Bendeac de a reveni în emisiune.

Nimeni nu se aștepta însă ca întâlnirea între Bobi și cei trei jurați să aibă loc tot în acest sezon! ”M-am întors pentru că orice bărbat din lumea asta are dreptul să te dezamăgească de două ori”, a glumit acesta, încercând să se încurajeze înainte de a intra a doua oară pe scenă.

Ce părere au avut Delia, Cheloo și Mihai Bendeac despre a doua reprezentație a lui Bobi Dumitraș, telespectatorii vor afla duminică seara, de la ora 21.00, la Antena 1, în cea de-a șasea ediție ”iUmor”.

×