x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Bootcamp X Factor. Cu cine merge Horia Brenciu la Dueluri

Bootcamp X Factor. Cu cine merge Horia Brenciu la Dueluri

20 Noi 2016   •   17:00
Bootcamp X Factor. Cu cine merge Horia Brenciu la Dueluri
Sursa foto: DIANA OROS

Prima ediție de Bootcamp din acest sezon a adus aseară pe scena „X Factor” pe cei 10 concurenți aleși de Horia Brenciu să formeze grupa celor peste 24 de ani. A fost o seară plină de sensibilitate și emoție, mai ales că Bootcampul înseamnă și despărțirea de unii concurenți, nu doar show musical total. Alături de bandul The Colours, cei 10 concurenți au dat tot ce au avut mai bun pe scena „X Factor”, dar în final, conform regulamentului concursului, numai patru dintre ei au fost aleși de Horia să-l reprezinte în Dueluri: Loredana Anghelache, Monica Prodea, Cezar Dometi și Marcel Roșca.

Chiar dacă în audiții nu a vrut să recunoască faptul că este interpretă de manele și că e cunoscută drept Prințesa de Aur, Loredana Anghelache a venit pregătită să impresioneze în Bootcamp și să nu mai ascundă nimic. Aceasta a pregătit o melodie a cunoscutei Beyoncé și a captivat sala pe tot parcursul interpretării live. Jurații au fost fascinați de puterea ei, de vocea lucrată, de atitudine și forță și aproape că le-a plăcut mai mult varianta ei decât originalul. Loredana a povestit la „X Factor” că ea iubește muzica pop și simte că acest gen o reprezintă cel mai bine, iar emisiunea aceasta e șansa ei să arate ce poate să facă. Provine dintr-o familie numeroasă și fără prea multe posibilități materiale, motiv pentru care a și început să muncească de mică: la numai 16 ani a plecat de acasă și a început să cânte manele pentru că i-a fost remarcată vocea și astfel a putut să se întrețină. Iar acum este una dintre concurentele lui Brenciu de care ceilalți trei jurați se tem, pentru că are șanse mari să ajungă foarte departe.

Pentru Marcel Roșca, aceasta nu e prima participare la „X Factor”. Concurentul a ajuns anul trecut, alături de grupul Bravissimo – tot în echipa lui Horia – până în finală, iar anul acesta și-a încercat norocul pe cont propriu. Calitățile vocale indubitabile l-au adus pe Marcel până în Bootcamp și, deși juratul de la Carla’s Dreams a apreciat că are o voce de aur, dar o atitudine de karaoke, Horia l-a ales în cele din urmă să facă parte dintre cei patru. Iar Ștefan Bănică a ținut să recunoască: „Ești de nivel internațional. Ireproșabil!”

FOTO: Diana Oros

Forța și totodată abilitatea de improvizație vocală a Monicăi Prodea au atârnat mai mult în fața mentorului Horia Brenciu, în defavoarea altor două voci bune și sensibile din grupa sa, Anca Pârlea și Eliza Georgescu. Nici de data aceasta Carla’s Dreams nu a fost de acord cu decizia lui Horia și a adăugat despre prestația Monicăi că este „ca și cum ai merge cu un Ferrari cu 60 la oră.” Iar Cezar Dometi și-a făcut și el loc printre cei patru selectați, bucuros că talentul său și sensibilitatea l-au ajutat să facă o figură frumoasă pe scenă. Pentru Duelurile care se vor difuza la Antena 1 pe 2 decembrie, Horia Brenciu a decis ca Loredana să se lupte cu Monica, iar Cezar cu Marcel.

FOTO: Diana Oros

Următoarea ediție de Bootcamp „X Factor” va fi difuzată miercuri, 23 noiembrie, și va fi dedicată grupei lui Ștefan Bănică – grupurile, apoi vineri, pe 25 noiembrie, va evolua grupa lui Carla’s Dreams – fetele, iar miercuri, 30 noiembrie, grupa Deliei – băieții. Vineri, pe 2 decembrie, au loc Duelurile „X Factor”.       

FOTO: Diana Oros

×
Subiecte în articol: horia brenciu x factor duel dueluri bootcamp