x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Idei de distracție pe litoralul românesc în vara 2022

Idei de distracție pe litoralul românesc în vara 2022

15 Mar 2022   •   18:46
Idei de distracție pe litoralul românesc în vara 2022

După o lungă perioadă de restricții, putem privi cu optimism spre variantele de divertisment din anul 2022 în România. Așteptăm vremuri mai bune și există speranță că acestea vor veni până la începutul verii 2022. Pentru sezonul cald, foarte mulți români își planifică vacanțe pe litoralul românesc, unde cel mai probabil nu vor mai exista aproape deloc restricții în contextul pandemiei, după cum promit reprezentanții statului în prezent.

Cei ce caută idei de distracție pe litoral în sezonul estival 2022 se gândesc probabil inclusiv la festivalul Neversea. Acesta a revenit în calendarul anual de evenimente după doi ani de pauză nedorită. Neversea este programat în perioada 7 - 10 iulie la Constanța, pe plaja principală din oraș. La festivalul de la malul mării vor veni în vara 2022 unii dintre cei mai buni artiști ai lumii. Organizatorii promit 4 nopți și 4 zile fantastice pe plaja Neversea, la cea de-a 4-a ediție a festivalului.

Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Tchami, Timmy Trumpet, Tujamo, Ummet Ozcan, W&W și ZHU sunt printre numele deja anunțate pentru Neversea 2022. Bilete se pot cumpăra online pe website-ul oficial al festivalului, iar pentru cazare este recomandat ca doritorii să acționeze din timp, pentru că prețurile cresc mult în acea perioadă, iar locurile cu tarife rezonabile sunt limitate.

Evenimente importante în muzică sunt organizate de obicei vara pe litoralul românesc și în Vama Veche și în alte stațiuni din apropiere de Mangalia. Încă nu există detalii oficiale despre asemenea festivaluri pregătite pentru vara 2022, dar cu siguranță în lunile următoare vor apărea și astfel de informații.

Ca întotdeauna, mai ales în week-end-urile de vară, serile și nopțile vor fi animate de super distracție în Mamaia și Vama Veche, dar și în Costinești. În timpul zilei, se poate merge la parcul de aventură din Neptun sau la parcurile cu tematică acvatică din Mamaia, Costinești și Eforie Nord. În Constanța, se poate petrece timp și la cel mai mare centru de bowling și biliard din zonă.

Pentru cei care vor relaxare și răcorire și la shopping, se poate alege unul dintre mall-urile din Constanța. Acolo există și mici spații de divertisment, însă cumpărăturile sunt baza, alături de restaurante și cafenele. Să nu uităm nici de sălile de cinema, inclusiv la standard 4Dx.

În orice momente, se poate gusta și din distracția adusă "la pachet" de fiecare turist, pe smartphone, tabletă sau laptop: filme și seriale pe platformele de streaming sau jocuri de noroc pe platformele de cazino online, inclusiv pacanele online și alte forme de jocuri din sfera casino. Pe litoral, internetul mobil funcționează de obicei la viteze foarte mari, pentru că marile rețele din domeniu investesc aici în cele mai performante tehnologii ale momentului. Așadar, accesul la distracția online este foarte simplu. În plus, multe hoteluri, restaurante, cafenele și spații comerciale oferă acces WiFi gratuit clienților.

Înainte de a face planul pentru vacanța pe litoralul românesc în 2022, este bine să verifici agenda la zi a evenimentelor propuse pentru perioada imediat următoare. Astfel poți avea parte de extra divertisment în vacanță, dincolo de formele de distracție posibile mereu în timpul verii.

×