x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Info

Info

09 Iul 2006   •   00:00

Tulcea - Turism ecvestru in Delta


Turistii care ajung in judetul Tulcea pot beneficia de serviciile primului club hipic din Delta Dunarii, potrivit Rompres. Clubul, situat in comuna Murighiol, pune la dispozitia turistilor 10 cai de rasa cu ajutorul carora se pot face trasee in Delta Dunarii. O lectie de echitatie costa 30 de lei, iar cazarea costa 40 de lei pe noapte sau 80 de lei, cu toate mesele incluse.

Italia - Vacanta in Sicilia


Frumoasa si insorita Sicilia poate fi vizitata cu 560 de euro de persoana, costul unui sejur de saptamana. Aveti ocazia sa vedeti cel mai mare vulcan activ din Europa, Muntele Etna, satele pitoresti, templele si teatrele grecesti, precum si mozaicurile din perioada romana.

Bucegi - Se refac traseele montane

Salvamontistii din Busteni au inceput o actiune de refacere a traseelor, de vopsire a marcajelor turistice si de reparare sau instalare a indicatoarelor pe principalele trasee strabatute de turisti, potrivit News In. In prezent se lucreaza la refacerea marcajelor de pe traseele Babele - Pestera si Babele - Piatra Arsa.

Turcia - Sejur cu bilete la Formula 1


Impatimitii curselor de Formula 1 pot participa la competitia de la Istanbul in perioada 25-27 august. Mara Travel ofera pachete complete pentru acest eveniment, cu trei nopti de cazare la hotel de patru stele si mic dejun. Tariful de 331 de euro de persoana include si biletele de participare la cursa.

Oferta - Luna de miere in Santorini


Tinerii casatoriti pot petrece o saptamana de vis in Creta si Santorini, bucurandu-se de soarele si apa Mediteranei. Pachetul, oferit de CMB Travel, costa 710 euro de persoana, cu cazarea la hoteluri de trei si patru stele.

Promovare - Delta Dunarii, in atentia strainilor


Ziaristi si tur-operatori din Ungaria, Spania, Marea Britanie, Italia si Republica Moldova viziteaza Delta Dunarii in aceasta luna, la invitatia Autoritatii Nationale pentru Turism, pentru a promova aceasta destinatie in tarile de origine. Romania va fi inclusa si ea in seria ghidurilor "Descoperirea vecinilor" editate in Austria.

×
Subiecte în articol: meditaţie de călătorie