x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Mirela Boureanu Vaida iubeste aventurile cu adrenalina! Vrea la safari in Africa!

Mirela Boureanu Vaida iubeste aventurile cu adrenalina! Vrea la safari in Africa!

de Cosmina Stoicescu    |    27 Iun 2012   •   14:11
Mirela Boureanu Vaida iubeste aventurile cu adrenalina! Vrea la safari in Africa!

Prezentatoarea de la Mireasa pentru fiul meu s-a gandit deja la vacanta perfecta! Chiar daca presupune o anumita doza de pericol, Mirela Boureanu Vaida nu ar da pe nicio capitala a Europei o aventura spectaculoasa intr-un safari in Africa. O pauza de la agitanta viata urbana nu strica nimanui, iar intr-o vacanta mai generoasa, Mirela ar da blocurile cenusii din oras pe o aventura cu adrenalina printre animale salbatice.

Daca ar fi sa faca un top al locurilor din lume pe care si-ar dori sa le viziteze, Mirela ar alege Africa de Sud pe primul loc. Johannesburg ar fi cu siguranta o destinatie sigura, o locatie deosebita despre care Mirela a aflat mai multe din povestirile indragitei actrite Stela Popescu. Intreband-o care este locatia preferata din numeroasele destinatii unde a ajuns de-a lungul carierei sale, Stela Popescu a optat la randul sau pentru Africa de Sud, o zona cu adevarat spectaculoasa.

“Cred ca e absolut mirific acolo. E libertate, e o lume exotica, o lume mai putin accesibila, care iti ofera sansa de a face lucruri pe care nu le faci de multe ori in viata. Imi place sa ma bucur de natura, imi plac senzatiile tari si vacantele active, iar acolo am sentimentul ca totul e real, natural. Nu te imbie nimeni cu superoferte, cu all inclusive', spune Mirela Boureanu Vaida.

Pe locul doi in topul Mirelei ar fi Vietnam: “Am o afinitate pentru tarile asiatice, cultura lor, modul de a percepe lucrurile, natura, religia. Cred ca acolo voi gasi simplitate'.

Locul trei in topul Mirelei este impartit intre doua zone si doua stari de spirit. Daca ar opta pentru distractie ar alege Singapore sau Indonezia, iar pentru spiritualitate, cu siguranta, Lhasa in Tibet.

Planurile Mirelei pentru vacanta nu vor fi duse, insa, la indeplinire curand, caci vara aceasta prezentatoarea va ramane alaturi de telespectatorii Antena 1. Desi programul va fi destul de incarcat, Mirela spera sa gaseasca macar patru zile libere pentru a fugi intr-o mini vacanta in Croatia.

×