x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii PONTURI. Vacanță liniștită cu copiii

PONTURI. Vacanță liniștită cu copiii

08 Dec 2015   •   16:30
PONTURI. Vacanță liniștită cu copiii

Nu peste mult timp mulți dintre români vor porni spre destinațiile de vacanță alese pentru a petrece sărbătorile de iarnă. Și cum acestea sunt bucuria copiilor, ar trebui să aveți în vedere câteva sfaturi pentru a avea o vacanță perfectă împreună cu cei mici.

Planificați totul din timp, inclusiv activitățile destinate lor. Verificați de două ori bagajul celor mici, s-ar putea să aveți suprize la destinație și să nu regăsiți în bagaj cele necesare.

Evident, nu uitați de jucăriile și activitățile lor preferate. Țineți cont de faptul că, uneori, călătoriile sunt un factor de stres pentru copii.

Din cauza oboselii, a mâncării și a schimbărilor de locație și climă, s-ar putea ca cei mici să nu se simtă tocmai bine. De aceea, fiți pregătiți cu mai multe feluri de medicamente pentru diverse situatii, într-o cutie medicală specială pentru transport.

În cazul în care urmează să călătoriți prin aeroporturi și gări aglomerate, este indicat să scrieți datele de contact pe lucrurile copiilor, precum număr de telefon, numele copiilor și numele adulților, plus adresa.

Se întâmplă uneori ca cei mici să se rătăcească într-o secundă de neatenție a părinților.

 

×