x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Aer curat cu un consum mic

Aer curat cu un consum mic

de Adela Parvu    |    28 Mar 2009   •   00:00
Aer curat cu un consum mic
Sursa foto: supli_1/

În ziua de azi, aerul proaspăt în casă înseamnă un lux, mai ales că sunt necesare aparate performante şi de calitate care să asigure filtrarea şi ventilarea corespunzătoare.



Pe lângă funcţionarea lor optimă şi cu un consum cât mai redus de energie, aceste tipuri de aparate sunt necesare, mai ales în încăperile care nu au ferestre, cum se întâmplă deseori în cazul băilor, camerelor de depozitare, debaralelor, cămărilor de la bloc şi nu numai.

Astfel luxul devine necesitate, iar alegerea unor aparate cu adevărat performante o provocare. O ventilare corespunzătoare nu înseamnă doar aer proaspăt, ci un mediu sănătos. Orice spaţiu care nu este corect ventilat poate fi locul unde se pot dezvolta ciuperci, igrasie, deci poate deveni un adevărat focar de infecţie ce dăunează sănătăţii.

Acum, aerul curat poate pătrunde în încăperi, cu un consum mai mic de energie şi fără a fi afectat confortul termic. Fie că locuiţi la munte sau la mare, acest aparat denumit WRG 35 de la firma germană Maico vă poate asigura aer curat în spaţiile închise, dar chiar şi în încăperile mari cu ferestre, fără a fi nevoie să le deschideţi sau să suferiţi din cauza scăderii temperaturii din cameră.

Este un sistem inovator ce funcţionează cu recuperare de căldură în proporţie de 70%, filtrând aerul, împrospătându-l şi menţinându-l la o temperatură agreabilă, totul cu un consum mic de electricitate.

×
Subiecte în articol: dialog constructiv