x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Casa pentru sit rural sau turistic

Casa pentru sit rural sau turistic

de Georgiana Teodorescu    |    22 Iun 2006   •   00:00
Casa pentru sit rural sau turistic
Proiectul propune o locuinta accesibila, pretabila pe un amplasament obisnuit, deservit de utilitati

Organizata pe doua niveluri, locuinta cuprinde la parter (suprafata construita) spatiu de zi cu zona living si dinning in corespondenta directa cu bucataria - cu iesire intr-o terasa semiacoperita. Etajul mansardat este compartimentat astfel: dormitor master, cu dressing si balcon si alte doua incaperi a caror destinatie poate varia in functie de necesitatile beneficiarilor (sugestie: amenajarea camerei hexagonale cu un ideal loc de studiu sau hobby, in dreptul celor trei ferestre reliefate in fatada).

Parterul dispune de grup sanitar cu cabina de dus, iar etajul, de camera de baie; centrala termica are spatiu alocat in perimetrul bucatariei. Garajul (doua automobile) este prevazut sub sarpanta, cu posibilitate de inchidere si realizare a unui spatiu tehnic cu diverse functiuni, in corespondenta directa cu bucataria.

DATE TEHNICE

Structura imobilului este din lemn, cu acoperis realizat din lemn si invelitoare din panouri metalice usoare (tabla profilata). Peretii se izoleaza la interior si exterior cu vata minerala de 5-10 cm si cu termosistem (tencuiala armata cu fibra de sticla, peste strat de polistiren), la exterior. Tamplaria, prevazuta - din PVC alb, cu geam termoizolant, iar finisajul interior consta in panouri de gips-carton si, optional, lambriuri din lemn.

Click pentru a mari Click pentru a mari
Plan parter suprafata construita 70 mp
Plan ETAJ suprafata construita 72 mp

26.500 euro pret la rosu recomandat de arhitect
Proiect conceput de arhitectii Dobrin Datcu si Daniela Datcu, tel. 0723.520.660.

CATRE ARHITECTI
Jurnalul National, prin suplimentul Jurnalul casei mele, vine in sprijinul arhitectilor prin rubrica "Proiect de casa", in care ii invitam sa isi prezinte propunerile. Astfel, proiectele pot aparea in acest format in paginile suplimentului. Pentru detalii ne puteti scrie la adresele de e-mail jcm@jurnalul.ro sau georgiana.teodorescu@jurnalul.ro.

×