x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Cât de ușor este să ai o pergolă în sediul afacerii tale?

Cât de ușor este să ai o pergolă în sediul afacerii tale?

20 Noi 2023   •   15:51
Cât de ușor este să ai o pergolă în sediul afacerii tale?
Sursa foto: Unsplash.com

Pentru mulți, pergolele sunt o marcă a spațiilor comerciale din aer liber. Totodată, acestea sunt de regulă separate de corpul principal al afacerii, exploatând astfel la maximum spațiul disponibil al acesteia.

Totuși, pergolele nu sunt limitate acestui tip de contexte. După caz, chiar și o clădire de birouri sau o afacerea mai tradițională poate beneficia de pe urma unei astfel construcții. De altfel, nu ai vrea ca angajații tăi să aibă un spațiu plăcut de lucru în timpul verii sau perioadelor călduroase în general?

Unsplsh.com

 

De ce să oferi o pergolă angajaților tăi?

Implementarea de sisteme de pergola se poate face în multe locuri și situații. Acestea pot fi separate de clădire, sau pot fi incorporate în lateralele acesteia. Totodată, în cazul unui balon deschis de dimensiuni mari, un sistem de pergolă poate fi adaptat pentru a crea un spațiu premium, plăcut.

Avantajul principal al unei pergole constă în faptul că aceasta exploatează la maximum suprafața disponibilă. Aproape de nivelul solului, singurele elemente solide care există sunt stâlpii de susținere. Nu este nevoie de pereți sau alte elemente de acest gen.

Astfel, pergola devine o construcție ușor de accesibilă în sediul unei afaceri, de regulă în sediile care dețin etajul de la sol. O pergolă poate fi instalată în grădina spațiului, sau poate marca o deschidere a biroului care permite angajaților să treacă din interior către exterior cu ușurință.

 

Unsplsh.com

 

Care sunt elementele caracteristice ale unei pergole?

O pergolă este un element premium, dar mai ales unul dintre cele mai bune moduri de a acoperi un spațiu de dimensiuni mari și de a-i oferi un scop bine definit. Printre alte caracteristici importante ale unui asemenea element se mai numără și:

Unsplsh.com

 

  • Există posibilitatea de a instala panouri glisante din sticlă sau chiar ecrane laterale pentru a crea pereți pentru pergolă atunci când este necesar. Astfel, aceasta devine utilizabilă în orice anotimp, indiferent de vreme.

  • Există mai multe tipuri de pergole, din punct de vedere a materialelor disponibile. Mai exact, structura unei pergole poate fi realizată din lemn, vinil și aluminiu. În ziua de astăzi, opțiunea preferată, care garantează rezistența în timp, dar mai ales integritatea structurală, este aluminiul.

  • Nu în ultimul rând, acoperișul unei pergole poate fi deschis sau realizat din sticlă, pentru un element mult mai premium în grădina ta, fie aceasta a casei sau a sediului afacerii. O pergolă de dimensiuni generoase poate deveni cu ușurință sala ta de conferință pe timpul verii.

Unsplsh.com

×