x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Colecția de covoare 2022 de la Startdecor s-a lansat in luna iunie

Colecția de covoare 2022 de la Startdecor s-a lansat in luna iunie

17 Iun 2022   •   14:09
Colecția de covoare 2022 de la Startdecor s-a lansat in luna iunie

Într-o perioadă în care multora le stă gândul doar la relaxare, la vacanță, la soare și la bronzat, există firme care au ambiția de a deveni din ce în ce mai productive.

Drept urmare, Startdecor lansează o colecție nouă de covoare în colaborare cu fabrica parteneră. Colecția nouă este mai contemporană ca niciodată. În continuitatea colecțiilor precedente, designerii au mers și mai departe în acest sezon în termeni de creativitate și design explorând texturi și culori noi care conferă colecției o notă aparte.

Startdecor oferă o colecție de covoare lână de calitate, de o frumusețe remarcabilă, cu o gamă largă de modele de covoare de covoare de lână și numeroase posibilități de personalizare pentru a găsi cea mai bună alegere pentru interiorul tău.

Colecția nouă reprezintă gama perfectă pentru a crea pardoseli cu design de impact, oferă un adevărat muzeu de covoare în culori și modele diferite, de la tonuri neutre la culori vibrante, toate aceste elemente le oferă designerilor ocazia de a crea zone de open space pline de energie, dar și de a diferenția din punct de vedere cromatic podeaua din casă sau dintr-o zonă de lucru. Colecția covoare 2022 cuprinde peste 100 de modele și este în curs de actualizate pe site-ul oficial al firmei, www.startdecor.ro

Surse de inspirație variate, de la cele clasice la cele moderne

Colecția nouă din anul 2022 este inspirată din teme care apar în ultimele tendințe, tendințe date de cei mai cunoscuți designeri: peisaje pixelate, imprimeuri florale, motive geometrice, jocuri de culori etc. Covoarele din noua colecție sunt la mare căutare la ora actuală și vor fi la modă ani buni de acum înainte. Colecția cuprinde modele moderne, unele frezate manual în relief. De menționat este faptul că frezarea unui singur covor se face de către o persoană și durează numai puțin de 9 ore.

Covoare din lână în culori inedite

Noile modele de covoare de lână introduc culori noi și vii, sunt oferite în nuanțe de turcoaz, portocaliu, roșu și verde în paletele de culori și mențin stilul fin și ușor de asortat, având culori subtile de nisip, gri, grafit, dar și o culoare în tendințe în ultima perioadă, cea a lagunei albastre. Optează și tu pentru covoare premium și durabile ținând cont și de încăperea în care produsele vor fi poziționate: în living, în zona de luat masa, dormitor, cameră copii, hol sau bucătărie și sunt disponibile pentru toate buzunarele regăsind in shop atât covoare ieftine cât si produse premium la un preț adecvat.

Startdecor este unul dintre cele mai importante și de încredere magazine online de la noi din țară, specializat în comercializarea covoarelor sau a traverselor, dar și a altor produse de calitate înaltă din categoria mult vizată de oameni, home&deco. Vă invităm cu drag să vă bucurați privirea în magazinul online Startdecor.ro

 

×