x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Electrocasnice cu protectie speciala pentru copii

Electrocasnice cu protectie speciala pentru copii

de Catiusa Ivanov    |    01 Iun 2006   •   00:00
Electrocasnice cu protectie speciala pentru copii
INVESTESTE INTELIGENT
Principalele criterii de alegere pentru electrocasnice sunt: pretul, clasa de energie si criteriul estetic. Familiile care au copii mici sunt interesate, pe langa aceste criterii, si de elemente speciale de protectie, care ofera siguranta micutilor.

Distribuitorii si producatorii de electrocasnice va spun care sunt aceste produse si cum va protejeaza copiii.

MASINA DE SPALAT

Printre produsele cu protectie speciala pentru copii se numara masinile de spalat rufe, din gama Time Line de la Electrolux (EWF 1040, EWF 1255, EWF 1455, EWF 1655).

La aceste produse geamul hubloului este realizat din doua straturi de sticla, obtinandu-se astfel temperaturi scazute pentru suprafetele exterioare. Un alt motiv pentru care mamele nu trebuie sa-si faca griji este faptul ca usa masinii de spalat ramane blocata la terminarea ciclului de spalare.

Un produs asemanator este si masina de spalat WML de la Bebeko. Aceasta are functia "child lock" (dupa terminarea programului usa ramane in continuare blocata) si o functie auxiliara "Baby Care" (un ciclu suplimentar de clatire intensiva a hainelor, pentru a nu ramane urme de detergent care sa produca iritatii ale pielii copiilor).

ARAGAZURI

Printre produsele Electrolux cu protectie speciala pentru copii se afla si aragazurile (EKG 5018, EKG 5609X, EKG 5608X, EKK 5006). In timpul functionarii acestora, temperaturile suprafetelor exterioare (butoanele, manerul, geamul cuptorului sau panourile laterale) sunt foarte scazute, oferind siguranta si protectie copiilor. Astfel dispare riscul producerii de arsuri la atingere.

Produse asemanatoare se gasesc si sub marca Bebeko.

CUPTOARE SI PLITE

Alte produse care prezinta astfel de protectii sunt cuptoarele si plitele vitroceramice AEG. Acestor produse li se poate bloca tastatura, astfel eliminandu-se riscul producerii de accidente in cazul in care copilul este lasat nesupravegheat la bucatarie.
  • foto: Electrolux
  • ×