x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Flori, distinctie si transparenta

Flori, distinctie si transparenta

31 Aug 2006   •   00:00
Flori, distinctie si transparenta
IDEI ORIGINALE
Obisnuiti cu asezarea ghivecelor in doua, trei locuri consacrate din casa (pervazul geamului spre interior ori spre balcon) sau in spatii improvizate de noi de dragul florilor (pe mobila sau direct pe pardoseala), suntem surprinsi sa descoperim un mod nou si absolut original de a distribui prin locuinta frumoasele vegetale.

EMPORIUM

Sub sloganul sugestiv "Positive design", firma italiana Emporium a lansat o gama inedita de suporturi pentru flori care se pot amplasa in cele mai neasteptate locuri din casa. Din plastic transparent de calitate superioara, cu forme moderne si dimensiuni diferite, aceste obiecte devin expresie a unui design avangardist, traducere a unui concept contemporan, sinonim cu tehnologia avansata.

In diferite forme si dimensiuni, aceste accesorii se pot amplasa in cele mai neasteptate locuri din casa

ORIGINALITATE

In antiteza cu ideile preconcepute, suportul uneia dintre cele mai vechi idei de decoratiune pentru interior devine interpret al unui nou concept de spatiu. El exprima emotii unice si transmite senzatii simple si inimitabile in care te poti identifica. Ideea care sta la baza acestui concept este cat se poate de simpla, iar efectul obtinut prin integrarea lui in ambient este maxim. Accesorii inedite, ce vin sa completeze si sa dea farmec fondului vietii cotidiene, transforma florile in elemente principale de accent cromatic si compozitional in paleta minimalista ce caracterizeaza frecvent interioarele contemporane.

Transparenta perfecta a materialului face ca floarea in sine sa devina centru de interes. Astfel se rezolva problema celor care iubesc plantele, dar stilul casei nu le permite valorificarea frumusetii lor.

SFAT
Uitati de pervazul geamului pentru amplasarea ghivecelor de flori! Aceste accesorii sunt perfecte pentru interioarele moderne si se potrivesc oricarei game cromatice. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa le comandati la firmele de specialitate care le importa din Italia

×