x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Locuinta duplex de 270 mp

Locuinta duplex de 270 mp

de Georgiana Teodorescu    |    15 Sep 2005   •   00:00
Locuinta duplex de 270 mp
PROIECT DE CASA
Arhitectura simpla pentru oras

71.808 - de euro pret recomandat de arhitect

Casa este perfecta pentru a fi locuita de parinti si copii. Acest proiect se poate realiza pe un teren de minimum 250 mp, cu o deschidere la strada de 11 metri si 23 lungime. Casa e inaltata 0,45 m de la cota naturala a terenului pentru situatia prezentata

Acest proiect a fost conceput pentru o familie normala cu doi copii, intr-o mica localitate urbana. Arhitectura este simpla, de tip duplex individual, parter plus un etaj. Structura ansamblului este din samburi, centuri si plansee din beton armat. Acoperisul este in panta, pe structura de lemn, cu invelitoare metalica multistratificata. Forma si structura acoperisului permit amenajarea unei mansarde spatioase.

DISTRIBUIREA FUNCTIUNILOR


Parterul (zona de zi) contine: un birou, bucatarie, baie, locul de luat masa si living spatios in care a fost amplasat un semineu la cererea proprietarului, garaj si centrala termica. Cota parterului este la 0,45 fata de cota naturala a terenului, iar inaltimea parterului va fi de 3,00 m din finit in finit.

Etajul (zona de noapte) contine 3 dormitoare si un spatiu de relaxare, living, biblioteca, o baie echipata complet pentru dormitorul matrimonial si o baie simpla. Terenul are o suprafata de 600 de metri patrati (20 x 30 m). Adiacent laturii de 30 de metri exista un drum local si trotuar pietonal. Volumetria formelor este simpla, atmosfera pe care o creeaza imaginea de ansamblu a acestei case fiind una familiala, degajata, armonioasa. Suprafata totala construita este de 272 de metri patrati, iar cea utila, de 214 metri patrati.

  • PRET PROIECT COMPLET: 14 euro/mp
  • PRET EXECUTIE: 250 euro/mp la rosu
  • Finisajele pot fi alese in functie de propriile gusturi si posibilitati
  • Acest proiect a fost conceput de arhitectii: Nicoleta Druta si Eugen Visan
    ×