x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Noutăţile verii 2011 la IKEA

Noutăţile verii 2011 la IKEA

de Alina Iancu    |    08 Feb 2011   •   18:17
Noutăţile verii 2011 la IKEA

O cunoscută expresie românească spune că „Numai iarna nu-i ca vara” şi cu toate că iarna prin care trecem nu este nici pe departe atât de cumplită pe cât se anunţa şi că am avut parte de mai mult zile însorite decât ne aşteptam, nu putem să nu visăm la iarbă verde, la grădini înflorite, terase şi balcoane împodobite cu ghivece de flori şi mirosul de prospeţime caracteristic verii, care te cheamă la relaxare. Ce-i drept, mai sunt câteva luni bune până la vară, dar cum vara trecută ne-am gândit să vă pregătim pentru ce urmează şi am scris despre centrale termice, ne permitem şi acum să vă prezentăm cele mai noi
produse IKEA destinate amenajării spaţiilor exterioare.

Seturile pentru exterior, alegeri pentru mai puţine bătăi de cap
Îmbinarea elementelor de decor, indiferent că ne referim la un spaţiu interior sau la unul exterior, cere puţină îndemânare şi un strop de talent. Pentru mai puţină bătaie de cap şi o reuşită sigură este indicat să optaţi pentru seturi, cel puţin în cazul pieselor de mobilier. Începând cu luna aprilie, la IKEA vor putea fi găsite seturi pentru exterior cu design şi culori diferite.
AMMERO include un parasolar care poate fi ajustat în cinci poziţii şi care este confecţionat dintr-o ţesătură rezistentă la razele solare, o masă cu extensie suplimentară, o măsuţă pentru cafea, şenzlonguri cu şi fără perne, dar şi o bancă dotată cu spaţiu de depozitare rezistent la apă.
Pentru adepţii stilului clasic, vor fi disponibile seturile HASSELON şi FALSTER. Primul combină masa şi scaunele, în timp ce la cel de-al doilea se mai adaugă şi o bancă.

Se poartă culorile vibrante
O caracteristică a verii admirată de toţi este multitudinea de culori. O astfel de atmosferă veselă, mai ales pentru familiile cu copii, poate fi creată cu setul ROXO, care conţine mese de diferite dimensiuni, scaune, taburete şi fotolii create în nunaţe de albastru, verde, roz sau alb, la care puteţi adăuga perne decorative cu diferite modele şi dimensiuni. De fapt, pernele au huse detaşabile astfel că, atunci când vă plictisiţi de o culoare sau un model, puteţi opta pentru altele, la preţuri care încep de la 29,99 lei.
Spaţiile mici  vor putea beneficia şi ele de mobilier nou şi viu colorat, fie el şi pliant. Este vorba de gama HARO, în nuanţe de verde şi roz care include masă şi scaune, ambele pliante, create special pentru  putea fi adaptate spaţiilor mai puţin generoase, de genul balcoanelor.

Iluminat eco
Nu au fost uitaţi de designeri nici romanticii. Pentru ei au fost create decoraţiuni din sticlă transparentă în diferite culori, flori artificiale şi ghivece decorative, dar şi corpuri de iluminat care nu au nevoie nici de energie electrică şi nici de becuri. Globurile şi lămpile pot fi poziţionate oriunde şi nu trebuie să vă faceţi griji deloc pentru funcţionarea lor. Sunt prevăzute cu baterii solare şi tehnologie led, astfel că la lăsarea serii vor lumina fără să fie necesar să întindeţi cabluri sau să apăsaţi vreun buton.

×
Subiecte în articol: casa afla ce e nou