x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa (P) Cele mai elegante și calitative baterii de cadă sau de duș le găsești la GQS German Quality

(P) Cele mai elegante și calitative baterii de cadă sau de duș le găsești la GQS German Quality

10 Dec 2021   •   14:24
(P) Cele mai elegante și calitative baterii de cadă sau de duș le găsești la GQS German Quality
Sursa foto: sursa foto: www.germanquality.ro

Cele mai importante obiecte sanitare care intră în componența unei căzi sau a unei cabine de duș sunt bateriile. Este foarte important ca acestea să fie în primul rând ușor de manevrat, pentru a obține cât mai rapid o temperatură optimă a apei și în al doilea rând să se încadreze în stilul de amenajare al băii, având finisaje aflate în armonie cu cele ale căzii sau cabinei de duș.

 

Magazinul online GQS German Quality îți pune la dispoziție o gamă variată de baterii de cadă sau de duș, inclusiv modele inedite precum bateriile de cadă cu termostat ce îți vor oferi un confort sporit datorită tehnologiei care asigură un control precis al apei și menține temperatura constantă, indiferent de fluctuațiile presiunii. Pentru ca în ziua de azi oamenii își doresc căzi moderne, care să impresioneze, acestea pot ieși din evidență și prin felul în care bateriile sunt montate, și anume: pe perete, direct pe cadă sau pe pardoseală.

 

Finisajele au și ele un rol important atunci atunci cand pui un accent deosebit pe aspectul băii. Astfel, poți alege baterii cu finisaje aurii, albe, negre, cromate, dar și alte culori.

 

Îți prezentăm mai jos câteva modele de baterii pe care le găsești pe germanquality.ro:

 

Kludi E2 - Baterie încastrată pentru cadă și duș

 

Un model conceput astfel încât să îți încânte simțurile de fiecare dată când pornești apa. Este un element funcțional cu o apariție extrem de rafinată. Liniile clare sunt special create pentru a păstra cât mai ușor igiena. Designul contemporan, descris de margini rotunjite și delicate reflectă valorile principale ale minimalismului. Kludi E2 oferă un bun venit simplu, prietenos într-o atmosferă proaspătă - aceea a noii tale băi. Din punct de vedere tehnic beneficiază de clasa de debit DC, cartuș ceramic cu limitator de temperatură și divertor automat cadă/duș.

 

 

 

Grohe Grohtherm 2000 - Baterie cadă și duș termostatată cu tăviță

 

Dacă pui accent pe tehnologii deosebite și funcții care sporesc calitatea, acest model este pentru tine. Bateria beneficiază de toate caracteristicile impresionante Grohe, printre care:

  • StarLight (suprafață cu finisaj cromat ce oferă un luciu superior pe termen îndelungat, rezistență la zgârieturi și permite curățarea ușoară a acesteia);
  • TurboStat (asigură control precis al apei și temperatura constantă, indiferent de fluctuațiile presiunii);
  • CoolTouch (baterie cu izolație integrată pentru prevenirea supraîncălzirii suprafeței, caracteristică importantă, în special, pentru siguranța copiilor);
  • EcoJoy (tehnologie de economisire a apei cu până la 50%, fără a compromite calitatea jetului de apă);
  • XL Waterfall (pipa prevăzută cu deschidere largă pentru jet, tip cascadă și flux de apă silențios - asigură un ambient plăcut și relaxant, identic cu cel întâlnit în centrele SPA).

 

 

 

 

Ravak Freedom - Baterie cadă și duș cu montaj freestanding

 

Dacă ai în plan achiziționarea unei căzi freestanding pentru baia ta, atunci și bateria trebuie să se ridice la înălțimea strălucirii acesteia. Și ce poate fi mai impresionant decât o baterie înaltă cu montaj pe pardoseală? Avantajul acesteia este că ai posibilitatea de a o monta oriunde în baie, oferindu-ți libertate deplină în exprimare. Silueta înaltă și liniile echilibrate creează o combinație perfectă de frumusețe și utilitate în baie.

 

 

O baterie de cadă sau de duș trebuie să se regleze ușor și să fie fiabilă, de aceea calitatea este foarte importantă. În același timp trebuie să ții cont și de aspectele tehnice ce țin de montarea acesteia. Pe germanquality.ro ai libertatea și avantajul de a alege dintr-o mulțime de modele de baterii cada sau duș. Așadar, nu ai de ce să îți faci griji că nu o vei găsi pe cea care să se potrivească atât din punct de vedere estetic, cât și tehnic.

×