x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Pergola transforma exteriorul casei

Pergola transforma exteriorul casei

18 Aug 2005   •   00:00

Jurnalul experientelor si ideilor voastre!


editorial de ADELA PARVU
Da, e adevarat ca ne-am schimbat numele. Jurnalul de casa, gradina si terenuri s-a transformat simplu, elegant si mai cuprinzator in Jurnalul casei mele. E o denumire mai aproape de sufletul vostru si, totodata, recunosc faptul ca exprima mai direct pasiunea noastra de a obtine informatii de care aveti nevoie. Ne-am bucurat sa primim mesajele voastre, ne-a incantat faptul ca schimbarile de numarul trecut v-au placut. Asta ne da certitudinea ca va suntem de folos si ca impreuna suntem o echipa adevarata. O echipa gata sa afle noutatile, solutiile practice si preturile de pe piata. Toate pentru a face din casele noastre, fie ele la bloc sau la curte, un mediu care sa ne faca placere, care sa fie confortabil pentru toti membrii familiei.

Si in acest numar, articolele reprezinta raspunsurile la intrebarile voastre. De la sfatul designerului si pana la rubrica de proiecte de casa si amenajarea gradinilor, veti gasi cu siguranta rezolvarea dilemenlor care va framanta.

Multi dintre voi ne-au trimis in scris ideile si solutiile pe care le-ati gasit pentru propria casa sau gradina. Ar fi perfect daca ati trimite si imaginile care sa ilustreze indemanarea voastra. Le asteptam pe adresa redactiei sau pe adresa de e-mail a suplimentului. Si, ca sa ne cunoastem mai bine, asteptam si imagini cu voi, cu familia voastra alaturi de realizarile voastre. Este firesc sa facem din acest supliment publicatia care sa ilustreze lucrurile in care voi investiti foarte multa energie, bani, dar si emotii, sentimente. Si cu totii putem invata mult mai repede, mai usor si mai cu drag unii de la altii. Asadar, va provoc sa ne impartasiti intamplarile si ideile voastre! Pentru ca Jurnalul casei mele este jurnalul experientei voastre!

×