x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Personalizare perfectă şi economisire de energie

Personalizare perfectă şi economisire de energie

de Adela Parvu    |    11 Apr 2009   •   00:00
Personalizare perfectă şi economisire de energie
Sursa foto: /Hanse Haus

În teorie, ideal este ca fiecare casă construită să fie unică, să reflecte personalitatea proprietarului şi să respecte nevoile şi stilul de viaţă al familiei care o locuieşte.



Îndeplinirea acestui deziderat este cu atât mai spectaculoasă dacă vine de la o firmă specializată pe livrarea de case prefabricate. Hanse Haus, din Germania, reuşeşte această performanţă respectând două principii fundamentale: abordare flexibilă la elaborarea proiectelor şi abordare rigidă, intransigentă, la procesul de fabricare şi termenele de livrare.

Deşi sunt case prefabricate, acestea pot fi construite în stilul dorit de proprietari. De la vile minimaliste la cele cu imagine romantică, germanii de la Hanse s-au adaptat rapid pentru a satisface cele mai diverse aşteptări ale clienţilor.

SINERGIA COMUNICĂRII
Pentru individualizarea până la detaliu a viitoarei case, negociatorii de la Hanse Haus sunt maeştri desăvârşiţi în sinergia comunicării, dorinţele şi nevoile clientului fiind analizate separat şi asamblate într-un proiect final, ca într-un organism perfect funcţional şi ideal din punct de vedere estetic.

Pentru aceasta este nevoie de expertiză tehnică, imaginaţie constructivă şi flexibilitate creatoare. Odată proiectul elaborat, se intră în zona de fabricare şi construcţie, adică acolo unde standardele de calitate şi fiabilitate sunt riguros urmărite. Pentru a sintetiza, se poate spune că firma germană fabrică şi construieşte case de o înaltă calitate individualizată.
Singura limită este imaginaţia viitorului proprietar, deşi tehnologia de construcţie este una specifică caselor prefabricate.

ENERGIE ŞI MEDIU
Un alt crez al celor de la Hanse Haus este respectarea celor mai moderne deziderate internaţionale privind economisirea energiei şi protecţia mediului înconjurător. Toţi pereţii exteriori, ferestrele, uşile de acces şi acoperişurile beneficiază de izolaţii speciale menite să reducă la minimum transferurile termice de la exterior la interior şi invers.

Firma propune proprietarilor şi montarea unor sisteme de încălzire ecologice, proiectate pentru a reduce consumul de resurse naturale esenţiale şi să producă energie fără poluarea atmosferei. Acest tip de dotări atrage după sine şi importante economii financiare pe toată durata exploatării casei.

×
Subiecte în articol: dialog constructiv