x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Radiator cu stil şi funcţionalitate

Radiator cu stil şi funcţionalitate

de Alina Iancu    |    28 Ian 2011   •   17:27
Radiator cu stil şi funcţionalitate

Luna martie aduce pentru cei care îndrăgesc tehnologia şi inovaţia, o nouă ediţie a târgului ISH care se organizează anual la Frankfurt şi care este unul dintre cele mai mari expoziţii de sisteme de încălzire şi răcire pentru baie, definite de design inovativ şi eficienţă. Printre produsele menite să încânte publicul de anul acesta se va număra noul radiator Joints de la Brandoni, realizat de Grilli&Rollo. 

 

Fineţe şi rafinament
Acestea sunt cele două caracteristici din spatele designului noului radiator, ideal pentru sporirea bunăstării atunci când sunteţi în baie. „Joints” este realizat prin punerea în comun a două părţi esenţiale: o placă de oţel care este radiatorul în sine şi o consolă din lemn care poate fi folosită ca suport pentru prosoapele care pot beneficia de căldura emanată de radiator pentru a se usca atunci când este cazul. 
Există două verisuni ale radiatorului, una realizată dintr-o placă de cuplu cu finisaje ale consolei din MDF şi alta cu finisaje cromate (RAL 1019) la care se adaugă şi câteva detalii lăcuite (RAL 1013).

Noul radiator iese în evidenţă graţie combinaţiei aparte de materiale, lemn şi oţel, disponibile într-o gamă variată de finisaje şi culori. Astfel, aşa cum reiese din denumire, „Joint” este văzut ca un punct de întâlnire, o combinaţie perfectă între stil şi funcţionalitate.

×
Subiecte în articol: casa afla ce e nou