x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Răsaduri de legume

Răsaduri de legume

24 Feb 2022   •   11:43
Răsaduri de legume

Rasaduri de legume, o temă de actualitate în fiecare primăvară. Toți producătorii hobby sau profesioniști caută răsaduri de legume care prin zestrea genetică le vor oferi producții de calitate și cantități semnificative. Piețele agroalimentare sunt sufocate de "producători de răsaduri" care oferă spre vânzare răsaduri fără siguranta unor reușite scontate. 

Pe plan național și european, s-a conștientizat conceptul de răsaduri profesionale. Ce avantaje oferă un astfel de răsad și ce beneficii au producătorii în urma utilizării acestora? Morfologic, un răsad de calitate se prezintă prin rădăcini curate, albe care au înțesat în totalitate cubul nutritiv. Tulpina unui răsad de calitate este uniform ca și grosime, coloratura specifică de un verde închis. Foliajul unui răsad sănătos are aspect lucios, lipsit de pete sau leziuni care duc la deformarea acestora.

Alte avantaje oferite de răsaduri de legume profesionale: 
- se pot obține producții timpurii și extratimpurii de legume
- contribuie la eșalonarea producțiilor de legume
- răsadurile oferă posibilitatea lărgirii arealului de cultura la speciile pretențioase la căldură
- materialul de plantat poate fi sortat calitativ
- răsadurile asigură o cultură uniformă
- se obțin recolte mai mari și mai de calitate

Puteți comanda necesarul de răsaduri online pe folie-solar.ro.

Utilizați răsaduri de legume de la producătorii consacrați care vă oferă produse fiabile, de calitate excelenta și livrate la timp. Producătorii profesioniști de răsaduri obțin răsadurile de legume din semințe profesionale cu un material genetic de calitate, răsadurile oferite clienților garantează reușită culturilor.

×