x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Relaxare în Toscana: Cum să îţi amenajezi casa în stil italian

Relaxare în Toscana: Cum să îţi amenajezi casa în stil italian

23 Mai 2012   •   08:16
Relaxare în Toscana: Cum să îţi amenajezi casa în stil italian

Nu este niciun secret ca italienii se pricep de minune la design, iar dragostea lor fata de casa nu are egal. De aici rezulta amenajari interioare superbe, care ne incanta privirile.
storia designului interior italian este foarte lunga si incepe in antichitate. Amenajarile interioare erau hobby-ul preferat al nobilimii romane. Romanii nu au creat doar cladiri superbe din punct de vedere arhitectural, ci si interioare minunate, punand accentul pe confort, functionalitate si estetica. De-a lungul secolelor, vilele romane ornate cu numeroase detalii arhitecturale au facut loc unor structuri mai simple si mai durabile.

Insa, dupa cum se vede in vilele toscane si in casele mediteraneene, care au inspirat o lume intreaga, italienii nu au sacrificat frumusetea pentru durabilitate.

Designul interior italian modern este un pic diferit fata de cel din secolele 18 si 19, insa are destule lucruri in comun cu amenajarile din trecut.

Italienii iubesc spatiile deschise, bine luminate si aerisite. In plus, ei incearca sa aduca cat mai mult din exteriorul casei, in interior. Acest lucru este realizat, cel mai des, prin geamurile mari care se deschid in gradina.

Articolul integral si foto pe RTV.net

×