x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Romanii prefera mobila ieftina

Romanii prefera mobila ieftina

15 Sep 2005   •   00:00
Romanii prefera mobila ieftina
AFLA CE E NOU
Targul de mobila de la Bucuresti, recent incheiat, a fost pe buzunarul romanului de rand, care a cautat in special mobila pentru copii

Majoritatea romanilor care a vizitat editia de anul acesta a targului BIFE a cautat mobila ieftina si cu posibilitatea de achizitionare in rate. Producatorii autohtoni au venit cu o oferta variata si avantajoasa de mobilier din PAL si lemn masiv si au avut promotii cu reduceri de aproximativ 20% pe perioada targului. Producatorii din provincie au prezentat produse cu preturi foarte bune, dar cu achitare integrala la cumparare. Firmele din Bucuresti, cu nume cunoscute, dar si preturi mai mari, au oferit clientilor posibilitatea de achizitionare in rate a pieselor de mobilier dorite.

  • Mobilierul din impletitura de rattan, bambus sau zambila de apa importat din tari orientale (Thailanda, India) si lucrat manual a avut o mare cautare. Formele si materialele deosebite ale acestor piese de mobilier i-au captivat pe romani
  • Surprinzator cea mai accesibila mobila de copii a fost cea din lemn masiv. Spre exemplu, paturile etajate costau pana in 800 RON

    SALTELE PE INCERCATE


    Producatorii si importatorii de saltele s-au prezentat si ei cu o oferta variata, dar si cu preturi piperate. De la latex la saltele cu apa, de la paturi pe arcuri la "microperne", aveti posibilitatea de a va imbunatati simtitor calitatea somnului.

    ACCESORII OPTIONALE


    Aveti acum posibilitatea de a va cumpara separat accesorii pentru mobila deja cumparata sau pentru cea pe care intentionati sa o faceti la comanda. Sunt firme care ofera o gama larga de accesorii din inox sau nichelate pentru bucatarie, baie sau interioarele dressing-urilor.

    NOI CHIUVETE


    Foarte multe modele noi de chiuvete au fost prezentate anul acesta. Cele din inox au ramas totusi in topul preferintelor, in defavoarea materialelor noi si foarte scumpe ca granitul.


  • 100% DESIGN IN SEPTEMBRIE LA LONDRA


    In perioada 22-25 septembrie se desfasoara la Londra Targul 100% Design, eveniment ce reuneste cei mai buni designeri din lume si isi propune sa identifice si sa sprijine noua generatie de lideri in domeniul designului din tari aflate in tranzitie. Ultimele inovatii in materie de mobilier, corpuri de iluminat, accesorii, decoratii pentru pereti si pardoseli, bucatarii si bai sunt expuse cu acest prilej.

    Targul promoveaza si sustine designul contemporan de mai bine de 10 ani si reuseste de fiecare data sa dea un nou sens asupra perceperii formelor, materialelor si culorilor. La editia de anul trecut, Romania a fost reprezentata de talentatul designer Radu Comsa.

    UN NOU CENTRU PENTRU AMENAJARI


    Joi, 8 septembrie 2005, a fost inaugurat oficial complexul House Center, un modern centru comercial care include spatii tip showroom, destinate promovarii materialelor de constructii si a instalatiilor pentru finisaje si amenajari interioare. Punctele forte ale complexului House Center sunt confortul spatiului si eleganta expunerii marfurilor, calitati ce-l transforma intr-un spatiu agreabil.

    Structurat in sistem parter plus patru niveluri, fiecaruia corespunzandu-i un domeniu de activitate conex sectorului amenajarilor interioare, showroom-ul House Center, situat intr-un imobil de clasa A, dispune de urmatoarele facilitati: sala de conferinte, centru de informare pentru clienti, parcare, cafeterie, sistem de climatizare si spatii pentru negociere la fiecare etaj. Showroom-urile specializate din cadrul complexului sunt gata sa primeasca constructorii, arhitectii, investitorii, precum si publicul larg.
    ×
    Subiecte în articol: mobila