x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Sfatul designerului

Sfatul designerului

01 Sep 2005   •   00:00
IDEI PENTRU CASA TA
Scrisorile voastre arata preocuparea intensa pentru problemele specifice apropierii toamnei: rezolvarea corecta a camerelor pentru copii si problema depozitarii in bucatarie, camari si debarale. Voi incerca sa dezbat pe rand toate aceste probleme, in speranta ca sfaturile mele va vor ajuta sa lamuriti nedumeririle pe care le aveti. Le raspund Violetei Popa din Tarnaveni, Sasz Zoltan din Arad, Radu Florescu din Bucuresti.



PENTRU DOI COPII


Este adevarat ca cele mai dese variante de mobilare a camerelor pentru copii existente pe piata sunt cele cu doua paturi si un singur birou. Dar iata ca exista si solutii care sa multumeasca ambii copii, pentru ca le da posibilitatea de a studia amandoi in aceeasi incapere. Siguranta si confortul acestei solutii au fost atent studiate de catre producatori, astfel incat copiii dumneavoastra sa creasca in armonie. Este perfecta pentru locuintele de la bloc, care sufera de lipsa de spatii. Inainte de a cumpara sau comanda un astfel ansamblu de mobilier este foarte important sa tineti cont de pozitia ferestrei a usii si de asemenea de prizele din camera copiilor. Cel mai indicat este sa se faca masuratori si apoi sa se achizitioneze mobilierul.



SPECIAL PENTRU SCRIS


Acest birou pentru scolari are suprafata de lucru flexibila si va ofera posibilitatea de a-i da inclinatia cea mai potrivita pentru copilul dumneavoastra.



CORP TV FLEXIBIL


Este neplacut sa mutati televizorul in functie de locul din care priviti. Puteti comanda un corp de mobilier pentru televizor pe rotile. Atentie la amplasarea prizei.

×