x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Sfatul designerului

Sfatul designerului

de Georgiana Teodorescu    |    25 Aug 2005   •   00:00

Ma bucur sa primesc scrisorile voastre si sper ca solutiile gasite pentru voi sa le puteti aplica repede si bine. Multi mi-au solicitat desene, dar, din experienta, stiu ca cel mai usor de inteles este o imagine care sa prezinte deja o rezolvare concreta. Mi-ar fi mult mai usor pe viitor sa va dau sugestii daca imi trimiteti si copii dupa planurile locuintelor voastre. Mai jos vor gasi raspunsuri Viorel Stancu (Timisoara), Dana Alecu (Bucuresti), Gabriel Constantin (Curtea de Arges), Mara Stefanoiu (Bacau) si Zina Patrascu (Mangalia). Pe curand!

DEPOZITARE IN DORMITOR
Pentru problema lipsei locurilor pentru depozitarea diverselor obiecte (asternuturi) in dormitoarele mici, producatorii de mobilier creeaza solutii inventive de exploatare a spatiului. Astfel, exista in magazinele de specialitate paturi cu lada de depozitare prevazuta sub saltea. Noutatea consta in usurinta manevrarii saltelei si adaptarea modelelor la diverse stiluri (actual sau clasic). In acest fel, lenjeriile, pilotele, pernele pot fi puse la pastrare in ordine si fara sa va ocupe spatiile din dulapuri.

BIROU IMPROVIZAT

Â

In situatia in care nu aveti un birou adevarat pentru calculatorul dumneavoastra si folositi o simpla masa pentru aceasta functiune, puteti achizitiona sau confectiona un corp de mobilier mobil pentru amplasarea unitatii centrale si a accesoriilor.

Â

DELIMITAREA ZONELOR

Daca ati renuntat la compartimentarea initiala dintre balcon si living, creand un spatiu deschis si pozitionand locul de luat masa in fostul balcon, il puteti delimita de zona de zi prin canapea, iar in locul lampii din imagine puteti pozitiona frigiderul.

Â

×