x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa sfatul designerului

sfatul designerului

de Georgiana Teodorescu    |    18 Aug 2005   •   00:00

Cand aveti lipsa de inspiratie in amenajarea sau mobilarea locuintelor voastre, scrieti-mi!

In acest numar le raspund cititorilor: Maria Lupascu din Craiova, Ana-Maria Lucas din Constanta, Dragos Crasmaru din Vaslui. De asemenea va prezentam o alternativa convenabila la mobila de serie pentru bucatarie: mobilierul fix.

BIBLIOTECA PENTRU INALTIMI MARI

Aprofundarea studiilor ergonomice si ofertele variate ale producatorilor de mobila ne ofera posibilitatea de a alege cea mai potrivita solutie de depozitare a cartilor si de compartimentare a acestui spatiu in functie de propriile nevoi. Atunci cand inaltimea camerelor din casa in care locuiti este foarte mare, spatiul trebuie valorificat la maximum. Astfel ca va recomand o biblioteca din corpuri modulare pe care o puteti inalta pana la cota plafonului. Accesul la partea de sus se poate face printr-o scara detasabila. O astfel de solutie este foarte utila pentru ca ofera mai mult spatiu de depozitare si face ca biblioteca sa se integreze perfect in monumentalitatea casei, pastrand raporturile corecte intre inaltimile camerelor, ferestrelor si usilor.

MIC SI PRACTIC



Un astfel de corp de mobilier este solutia ideala pentru a nu aglomera camera de zi. Este incapator si flexibil, prevazut cu rotile care permit mutarea lui in orice colt al incaperii.





PENTRU MAI MULTA ORDINE

Un cuier care sa nu aiba hainele la vedere ajuta la impresia generala de ordine in holul dumneavoastra. Puteti alege un model care sa aiba prevazut si spatiu pentru depozitarea pantofilor.



  • Imagini mobilier: Neoset, Bellona.
  • Imaginile bucatarii: Delta Design
  • ×