x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Sfatul designerului

Sfatul designerului

11 Aug 2005   •   00:00

Cand aveti lipsa de inspiratie in amenajarea sau mobilarea locuintelor voastre, scrieti-mi! In acest numar le raspund cititorilor: Dragos si Lucretiei Amariei din Iasi, Georgetei Stoica din Craiova si Mirelei Constantin din Bucuresti. De asemenea, tuturor parintilor alarmati de apropierea scolii le-am pregatit detalii despre alegerea corecta a biroului copiilor.

  • georgiana.teodorescu@jurnalul.ro
  • adresa redactiei: Piata Presei Libere nr. 1. scara D, etaj VIII

    PENTRU GARSONIERA
    La mobilarea unei garsoniere, lipsa de spatiu si necesitatile multiple sunt probleme care trebuie impacate. Un ansamblu de mobilier multifunctional asezat pe o latura a camerei poate fi o solutie. Atunci cand trebuie sa amplasati in acelasi spatiu si zona de zi si cea de noapte, solutia cea mai buna este delimitarea zonelor prin piesele de mobilier. Pentru aceste situatii, ideal este mobilierul modular, pe care il puteti combina conform dorintelor.

    TAPISERIE DIN PIELE SAU TEXTILA
    Materialul textil este cel care se potriveste cel mai bine cerintelor naturale ale organismului. Pielea este preferata din punct de vedere al rezistentei. Pe piata exista insa si solutii interesante pentru tapiseria canapelelor: combinatii de piele cu material textil.

    ALTERNATIVA LA COLTAR
    Daca nu vreti coltar si nici fotolii suplimentare pentru zona de zi, solutia cu doua canapele de doua locuri este cea mai convenabila. Dimensiunile pentru o canapea de doua locuri pot varia de la 140 cm, pentru un model mai comprimat, si pana la 200 cm pentru una mai generoasa.

  • ×